GURURLUYUZ!

GURURLUYUZ! Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu'nun halk oyunları ekibi Gündoğmuş'a bir ilk yaşatarak Antalya Şampiyonu oldu. Isparta'da 2 Nisan'da yapılacak olan finallerde bu kez Antalya'yı da temsil edecek olan takım destek bekliyor.

GURURLUYUZ!

Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu’nun halk oyunları ekibi Gündoğmuş’a bir ilk yaşatarak Antalya Şampiyonu oldu. Isparta’da 2 Nisan’da yapılacak olan finallerde bu kez Antalya’yı da temsil edecek olan takım destek bekliyor.

‘TARİHİ BAŞARI ELDE ETTİK’

Gündoğmuş Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu’nun Antalya Okul Sporları İl Birinciliği müsabakalarında Antalya Şampiyonu oldu. Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Atik, 20 takımın mücadele ettiği yarışmada galip gelmenin haklı gurunu yaşadıklarını belirterek “Okul müdürümüz ve idare ekibimizin gayretleri ve antrenörümüzün de çabaları ile ekibimiz 20 takımın mücadele ettiği yarışmada Antalya birincisi oldu.” dedi. Ayrıca ekibin Antalya'yı bölge finallerinde temsil ederek Gündoğmuş'un yanı sıra Antalya'nın başarısı için de mücadele edeceğini vurguladı. Atik, 2 Nisan 2024 tarihindeki finallere tüm halkı davet ederken, desteklerinden dolayı kaymakam, antrenör, okul idaresi, veliler ve diğer paydaşlara teşekkürlerini iletti. Atik, "Başarılı olunduğunda destek olunduktan ve inanıldıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Şimdiden Halk oyunları ekibimize 2 Nisan'daki Isparta'da gerçekleşecek olan bölge finallerinde başarılar dilerim”dedi.

FİNALLERDE DESTEK ÇAĞRISI

Gündoğmuş Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı Halkoyunları İl Yarışması’nda Antalya Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Okul Müdürü Fatma Aksoy, öğrencilerinin her zaman destekçisi olacaklarını belirtirken, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Gündoğmuş'umuza böyle bir şampiyonluk getirdiğimiz için gerçekten çok sevinçliyiz” dedi. Antrenör Yılmaz Özdemir ise  "Gündoğmuş için ilk oldu. Hepimiz gururluyuz, mutluyuz. Gündoğmuş’a hayırlı olsun. Şimdi bölge yarışmasına gireceğiz. Maddi olarak sıkıntılarımız olacak. Bu konuda Gündoğmuş halkı ve yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.

GÜNDOĞMUŞ'A BÜYÜK GURUR

Gündoğmuş Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, Antalya Okul Sporları İl Birinciliği müsabakalarında Antalya Şampiyonu oldu.

Gündoğmuş Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu'nun Geleneksel Halk Oyunları Ekibi, Antalya Yöresi Karma Oyunları'nda Antalya Şampiyonluğu elde etti. Okulun bu önemli başarısı, Gündoğmuş’u gururlandırdı.

‘GÜNOĞMUŞ’TA İLK’

Okul Müdürü Fatma Aksoy Gündoğmuş Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, öğrencilerini tebrik ederek, tüm destek olanlara teşekkür etti. Aksoy, yetkili kurumlardan ve vatandaşlardan da Nisan’da gerçekleşecek müsabaka için desteklerini istedi.  “Gündoğmuş' un tarihinde ilk kez böyle bir şey oluyor.” diyen Aksoy,” Çok mutlu ve gururluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gündoğmuş'umuza böyle bir şampiyonluk getirdiğimiz için gerçekten çok sevinçliyiz. Destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Velilerimiz de bize destek oldu. Onlara da çok teşekkür ederiz. Isparta'da bir yarışmamız var. Bu kez sadece Gündoğmuş'umuzu değil Antalya'yı da temsil edeceğiz. Bu tarz etkinliklerde öğrencilerimizle ilgili her durumda onlara desteğimiz sonsuz. Yeter ki gayret etsinler her zaman yanındayız. Bu başarı özellikle YİBO olarak bizim için çok önemli.” İfadelerini kullandı.

‘DESTEK BEKLİYORUZ’

Antrenör ve usta öğretici Yılmaz Özdemir de “Alanya’ dan geliyorum. Haftanın 3-4 günü buradaydım. Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz Dalda yarışmaya katıldık. Aralık ayından itibaren çalışma yapıyoruz. Bu dalda Antalya şampiyonu olduk. 2- 3 Nisan’da Isparta Bölge yarışmalarına katılacağız. Bu süreçte gerçekten emek verdik, bayağı uğraştık. Güzel çalışmalarımız oldu. Meyvesini de aldık. Gündoğmuş için ilk oldu. Hepimiz gururluyuz, mutluyuz. Gündoğmuş’a hayırlı olsun. Şimdi bölge yarışmasına gireceğiz. Maddi olarak sıkıntılarımız olacak. Bu konuda Gündoğmuş halkı ve yetkililerden destek bekliyoruz.” Dedi.

‘ANTALYA'NIN BAŞARISI İÇİN DE MÜCADELE EDECEK’

Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Atik de konu hakkında yaptığı açıklamada hem süreci anlattı hem de Isparta’da gerçekleşecek olan finallerde destek görmek istediklerini dile getirdi. Atik, “Halk oyunları ekibimiz tarihi bir başarı elde etti. Sene başında antrenörümüz Yılmaz Özdemir tarafından Ş.O.M.A.A Yatılı Bölge Ortaokulu'nda ve Merkez İlkokulu'nda halk oyunları ekibi oluşturduk. Ekonomik yetersizlik ve zaman sıkıntısından dolayı sadece Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu Halk Oyunları ekibimizi Antalya geneli halk oyunları yarışmasına katılım sağlattık. Okul müdürümüz ve idare ekibimizin gayretleri ve antrenörümüzün de çabaları ile ekibimiz 20 takımın mücadele ettiği yarışmada Antalya birincisi oldu. Ayrıca ekibimiz Antalya'mızı bölge finallerinde temsil ederek sadece Gündoğmuş'un değil Antalya'nın başarısı için de mücadele edecek.

BÖLGE FİNALLERİ ISPARTA’DA

2 Nisan 2024 tarihindeki finallere tüm halkımızı davet ediyorum. Ayrıca bu mücadele sürecinde bizlere maddi manevi desteğine esirgemeyen başta kaymakamımız sayın Murat Yeşilyurt olmak üzere antrenörümüz Yılmaz Özdemir'e, okul müdürümüz Fatma Aksoy özelinde okul idaremiz ve tüm velilerimize, antrenörümüzle bizi buluşturan ve bu takımın kurulmasına vesile olan şube Müdürü'müz Erkan Ergin'e, özellikle bizlere ulaşım konaklama yemek ve benzeri ihtiyaçlarımız için destek olan kurum kuruluş ve tüm paydaşlarımıza, ayrıca bizlerle yürüyüp bizlerle hüznümüzü ve sevincimizi yaşayan tüm Gündoğmuş halkımıza teşekkürü borç bilirim.

‘BAŞARAMAYACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK’

Bir defa daha görmüş olduk ki bizlere destek olunduktan ve inanıldıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Şimdiden Halk oyunları ekibimize 2 Nisan'daki Isparta'da gerçekleşecek olan bölge finallerinde başarılar dilerim. Tüm Gündoğmuşluları bizlere destek olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Halk oyunları şampiyon ekibinde ise şu isimler yer alıyor: Meryem Topaloğlu, Kübra Kaş, Mümine Nuray Akan, Fatma Azra Çetin, Alimila Sağlam, Aygül Berra Yüksel, Cennet Yüksel, Fatma Beyza Örs, Naim Erkan, Mirac Efe Çetin, Tuğra Mert Eren, Talha Mihraç Yüksel, Veysel Özdemir ve Hasan Nuhat Baytar. – Özlem Kaygusuz

GURURLUYUZ!