GURURUMUZ OLDU

  TSK'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Gündoğmuş'un Çiçekoluk Mahallesi'nden Kıbrıs Gazisi Ali Eroğlu'nun oğlu Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da katıldı

 

TSK’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na Gündoğmuş’un Çiçekoluk Mahallesi’nden Kıbrıs Gazisi Ali Eroğlu’nun oğlu Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da katıldı. Eroğlu, Gündoğmuş’un gurur kaynağı oldu.



GAZİ’NİN OĞLU HAREKÂTTA
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin şehrinde terör örgütleri PKK/ PYD-YPG’ye karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na Gündoğmuş’tan Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da katıldı. Çiçekoluk Mahallesi’nden Kıbrıs Gazisi Ali Eroğlu’nun oğlu Uzman Çavuş Hasan Eroğlu’nun birliği ile birlikte harekâta katılması Gündoğmuş’ta gurur kaynağı oldu.
AFRİN’DEN MESAJ GÖNDERDİ
Gazi Ali Eroğlu, oğluyla gurur duyduğunu vurguladı. Gündoğmuş’tan yüzlerce kişi gurur duyduklarını belirttikleri Uzman Çavuş Hasan Eroğlu’na iyi dileklerde bulundular. Afrin’den mesaj gönderen Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da “İyi dilek ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kalkın gidelim usul usul, bizim olsun Kerkük Musul” diye yazdı.



GÜNDOĞMUŞ'UN ASLANI AFRİN'DE

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin’i terör örgütleri PKK/ PYD-YPG’den arındırmaya devam ediyor. Başarılı geçen operasyonda Gündoğmuş’tan da asker bulunuyor. Çiçekoluk Mahallesi’nden Kıbrıs Gazisi Ali Eroğlu’nun oğlu Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da birliğiyle birlikte Suriye'ye girdi. Gazi Ali Eroğlu, oğluyla gurur duyduğunu vurguladı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de “Haydi yiğidim, haydi aslanım git. Aslan yatağından aslan eksik olmaz. İnşallah burnun kanamadan kahramanlık destanları yazarsın” dedi.
Gündoğmuş’tan yüzlerce kişi gurur duyduklarını belirttikleri Uzman Çavuş Hasan Eroğlu’na iyi dileklerde bulundular. Afrin’den mesaj gönderen Uzman Çavuş Hasan Eroğlu da “İyi dilek ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Güzel iltifat ve duanız için sizin ayrıca ellerinizden öperim başkanım. Kalkın gidelim usul usul, bizim olsun Kerkük Musul” diye yazdı.
Eroğlu’na gönderilen Taha Serdengeçti’nin yazısı şöyle:
“Yiğidim, aslanım, canım kardeşim. Sizler inşallah yeni bir dönemin kahramanları, sayenizde biz de bu dönemin şahitleri olacağız. Rabbim umduklarınıza nail, korktuklarınızdan emin eylesin. Bu ülkenin bağımsızlığını, bu milletin ve ümmetin namusunu, onurunu ve asaletini çiğnetmemek için, bizler evlerimizde sıcak yataklarımızda yatarken, sizler şuan belki uykusuz, belki aç ve açıkta, soğukta şuan kutsal ve onurlu bir mücadele veriyorsunuz. Ama inanın bu milletin, bu ümmetin duası sizinle ve size emeği geçen aile ve geçmişleriniz ile... Rabbim inşallah yapmış olduğunuz bu fedakarlığın karşılığını önce bu dünyada, sonrada ebedi alemde size ve sevdiklerinize nasip etsin. Farkında mısınız, bilmiyoruz ama ilk defa bu millet Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana siz ve sizin gibi, şuurlu, inançlı ve kararlı askerlerimize, ordumuza sahip olmanın gururunu yaşıyor. Şu bir haftalık süreçte bu asil millet ve ordu adeta dünyaya yeni bir umut saçtı. Sizden istirhamımız gördüğünüz mazlumlara selamımızı iletmeniz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Gazamız mübarek olsun canım kardeşim. Dualarımız sizinle. Tüm silah arkadaşlarınıza en kalbi selamlarımızı iletiyor, sizleri Allah’a emanet ediyoruz.”