Haftada iki gün yayındayız

Haftada iki gün yayındayız Gündoğmuş'un ilk ve tek yerel gazetesi olarak tam 9 yıldır hizmet veren 'Gündoğmuş Gazetesi" yayın sayısını arttırdı.

Haftada iki gün yayındayız

Gündoğmuş’un ilk ve tek yerel gazetesi olarak tam 9 yıldır hizmet veren “Gündoğmuş Gazetesi" yayın sayısını arttırdı.

22 Aralık 2014’te kurulan “Gündoğmuş” isimli gazete çıktığı günden bu yana haftalık olarak yayın hayatına uzun yıllar devam etti. İlk yayın günü olarak Pazartesi günü, sonraki süreçte ise Çarşamba günleri çıkmaya başlayan gazete, bir yeniliğe daha ayak uydurdu. Hem yayın gününün değiştiğini hem de haftada iki güne çıkarıldığını ifade eden Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur, okuyucularına şu şekilde açıklamada bulundu:

BİRÇOK YEREL GAZETE KAPANDI

 “Gelişen ve değişen dünyamızda birçok yenilikler ile karşı karşıyayız artık. Bizler de kırsalda bir ilçe olmamızın yanı sıra nüfusun da verdiği azlık dolayısıyla fırsatlarımızın kısıtlı olduğu bir bölgede zor şartlar altında basılı bir gazete çıkartıyoruz. Pandemi nedeniyle Türkiye genelinde yüzlerce yerel gazete kapanmış ya da diğer gazeteler ile zoraki birleşmek durumunda kalınmıştır. Bizler ise ilçemizdeki çoğrafi konumun yanı sıra daha farklı birçok sorunla daha mücadele etmek durumunda kaldık. En büyük yoksunluğumuz ise maalesef üzülerek söylüyorum, ilçemizdeki esnafların çoğunluğunun abone olmamasıdır. Ya da haftada bir çay parasına gazetenin satın alınarak destek verilmemesidir. Oysaki herkes kendi çapında küçük de olsa, yıllık abone de olsa ilçesi adına ve gelecek nesiller adına büyük bir miras, değer ve katkı yapmış olacaktır. Her şeye rağmen gazetemizin bu günlere gelmesini sağlayan ve ayakta kalmamıza yardımcı olan Allah’ımıza şükürler olsun. Anadolu basınında yaşanan son gelişmeler sonrası haftalık yazılı-görsel gazete baskımız 4 Nisan 2023 günü itibari ile Salı ve Cuma günleri, iki sayı olarak yeni yayın hayatımıza devam etmektedir. Buradan bütün okurlarımıza saygı ile duyurulur.” - İbrahim Barış Başar

 

gazete gündoğmuş