-Halk Eğitim Merkezi rekor kırıyor

-Halk Eğitim Merkezi rekor kırıyor Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor. Ocak ayı itibariyle açılan 57 kurs ve 616 kursiyer ile önceki yıllara göre iddialı bir performansa ulaşıldı.

-Halk Eğitim Merkezi rekor kırıyor

Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor. Ocak ayı itibariyle açılan 57 kurs ve 616 kursiyer ile önceki yıllara göre iddialı bir performansa ulaşıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Harun Kaya, yaptığı açıklamada, "Eylül ayından itibaren ilk 4 ayda 57 kurs açılmış olup toplam 616 kursiyere ulaştık. Bu kurslardan 39 tanesi doğrudan Gündoğmuş Halk Eğitim Merkezi tarafından açılmış olup, 18 kurs için işbirliği marifetiyle modüller eğitimler verildi. Halen 25 aktif kurs ile eğitimler devam etmektedir. Bilgisayar kursları, Çocuk Gelişimi, Kalıcı Makyaj Kursu, Bağlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Folklor-Halk Oyunları, A1 Seviye İngilizce, Oyun Terapisi, Hijyen Kursları ve Kuran-ı Kerim Kursları devam etmektedir" dedi.

İMKAN SUNMAYA DEVAM EDİLECEK

Kaya, 8 Ocak 2024 itibariyle en fazla kursiyer alınan faaliyetin 116 kursiyerle Bilgisayar Kursları olduğunu belirtirken, önümüzdeki 6 aylık süreçte 1000 kursiyer hedefine ulaşmayı planladıklarını ifade etti. Kursların, yaşam boyu öğrenme ilkesi çerçevesinde vatandaşlara mesleki eğitim ve kişisel gelişim imkanları sunmaya devam edeceğini söyledi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Harun Kaya, başarılarında desteklerini esirgemeyen Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt'a, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, eğitim görevlisi, usta öğretici ve kursiyerlere teşekkürlerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.- Haber Merkezi

Halk Eğitim Merkezi rekor kırıyor