Halk oyunları ekibi Antalya'ya davet edildi

Halk oyunları ekibi Antalya'ya davet edildi Gündoğmuş'un gurur kaynağı olan Halk Oyunları ekibi, 23 Nisan'da Antalya'ya davet edildi. Bu, Gündoğmuş'un tarihinde bir ilk olarak kaydediliyor.

Halk oyunları ekibi Antalya’ya davet edildi

Gündoğmuş'un gurur kaynağı olan Halk Oyunları ekibi, 23 Nisan'da Antalya'ya davet edildi. Bu, Gündoğmuş'un tarihinde bir ilk olarak kaydediliyor.

Gündoğmuş’a bir ilk yaşatarak Antalya Şampiyonu Olan Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu’nun halk oyunları ekibi yine bir ilk yaşatarak 23 Nisan’da Antalya’ya davet edildi. Antrenör ve usta öğretici Yılmaz Özdemir, konuyla ilgili Gündoğmuş Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "İlk defa 23 Nisan'da Antalya'da olacağız. Sanırım Antalya şampiyonu olduğumuz için Gündoğmuş olarak tarihinde ilk defa böyle bir organizasyona katılacağız. Yarışmada aldığımız bu dereceyle Gündoğmuş'un ismini artık her yerde görebileceğiz. Bu davet bizi mutlu etti, yine Gündoğmuş'u Antalya'da güzel bir şekilde temsil edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

GÜNDOĞMUŞ’UN ADI BİR KEZ DAHA DUYULACAK

Gündoğmuş Halk Oyunları ekibinin Antalya'da temsil etme fırsatı bulacak olması, ilçenin kültürel zenginliğinin ve başarılarının geniş kitlelere tanıtılması açısından büyük önem taşıyor. Bu davet, Gündoğmuş'un adını daha da geniş kitlelere duyuracak ve bölgenin kültürel mirasına olan ilgiyi artıracak nitelikte. -Özlem Kaygusuz

Halk oyunları ekibi Antalya’ya davet edildi