'Halkın önünde açıklayalım'

'Halkın önünde açıklayalım' Halkın değişim istediğini söyleyen İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, seçim sürecinde yaptığı propaganda yöntemlerini eleştirdiği mevcut başkan Mehmet

‘Halkın önünde açıklayalım’

Halkın değişim istediğini söyleyen İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, seçim sürecinde yaptığı propaganda yöntemlerini eleştirdiği mevcut başkan Mehmet Özeren’i projeleri halkın önünde birlikte açıklamaya davet etti.
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam eden Çetin, Gündoğmuş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin seçim çalışmalarında devletin yardımlarını kullanmasına da tepki gösterdi. 

Çetin’den açık davet

Halkın değişim istediğini söyleyen İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, seçim sürecinde yaptığı propaganda yöntemlerini eleştirdiği mevcut başkan Mehmet Özeren’i projeleri halkın önünde birlikte açıklamaya davet etti.

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, seçim sürecinde çalışmalarına hızla devam ederken Gündoğmuş Gazetesi’ne de özel açıklamalarda bulundu. Halkın değişim istediğini ve bunun ihtiyaçtan kaynaklandığını kaydeden Çetin, adaylık sürecinde bu kararı vermenin kolay olmadığını, sadece kişinin kendi yaşamını değil, toplum yaşamını da çok yakından ilgilendirdiğini görmek ve bunun sorumluluğunu hissettiğini belirtti.
‘BAYRAĞI BİZ DEVRALACAĞIZ’
Seçimlerde kararın halkın olduğunu vurgulayan Çetin, “Halk bu değişimi istiyor mu? Biz bu değişim isteğini gittiğimiz mahallelerde, girdiğimiz her evde, sıktığımız her elde, değdiğimiz her gönülde gördük. 10 yıllık siyaset arenasında mevcut başkanın yaptıkları ortada. Çarşı merkezindeki esnafımız yapılan yanlış yöntemlerden dolayı bitme noktasını geldi. Huzursuz bir Gündoğmuş var. Yaptıkları için kendisine teşekkür ediyoruz. Artık bu bayrağı biz devralacağız” dedi.
‘BİR OTELİMİZ BİLE YOK’
Gündoğmuş için yeni hedeflere vatandaşların sesine kulak vererek, hep beraber birlikte yönetmek için yola çıktıklarını ve kimseyi ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan adaletle yöneteceklerini söyleyen Çetin, mevcut başkan Mehmet Özeren’i de eleştirdi. Çetin, Özeren’e çağrıda bulunarak açıklamasına şöyle devam etti: “Mevcut başkan projelerini açıklamış. Ortalık tabeladan geçilmiyor. Binaların içi boş. Resmen tabela şehri olmuşuz. 10 yıldır bir otelimiz dahi yok. Buraya gelenler Akseki'ye ya da Manavgat'a kalmaya gidiyor ve sabahında geri dönüyor. Bunları herkes görüyor.
‘TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ YAPIYOR’
Buradan Sayın Mehmet Özeren'e açık davet gönderiyorum. Buyursun gelsin. Kamuoyu önünde tarafsız bir şekilde karşılıklı olarak halka projelerimizi anlatalım. Her iki parti adayı olarak düşüncelerimizi ve fikirlerimizi gazetenin de öncülük ettiği bir televizyon programında kendisini tartışmaya davet ediyorum. İnsanları çeşitli yollardan etkileyerek kendi doğrultularında kamuoyu oluşturma yönünde kâh yazılarla, kâh mesajlarla, masa başı anketlerle, dağıtılan bir takım paketlerle toplumu kandırmaya, yönlendirmeye, toplum mühendisliği yapmaya çalışmanın kimseye bir yarar getirmeyeceğini görüyorum”

-Mesut Uygur - FOTOLU haber