27 Ocak'ta düğün çözülüyor

27 Ocak'ta düğün çözülüyor AK Parti'de beklenen açıklama 27 Ocak Pazar günü yapılacak

27 Ocak’ta düğün çözülüyor

AK Parti’de beklenen açıklama 27 Ocak Pazar günü yapılacak. Antalya’ya gelecek olan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütün ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Gündoğmuş’ta hangi ismin açıklanacağı merakla bekleniyor. AK Parti’den Mustafa Zafer Arslan, Abdullah Sayar, Kerim Kırca resmi başvurularını gerçekleştirmiş, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özeren de yeniden talip olduğu açıklamıştı. Öte yandan Özeren, AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın 'Dünden Bugüne AK Parti Antalya Vefa Buluşması' toplantısına katılarak bir takım temaslarda bulundu.

Hangi isim
açıklanacak



AK Parti’de beklenen açıklama 27 Ocak Pazar günü yapılacak. Antalya’ya gelecek olan Erdoğan, bütün ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Gündoğmuş’ta hangi ismin açıklanacağı merakla bekleniyor.

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 1 Şubat’ta başlayacak seçim kampanyasından önce AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Ocak’ta Antalya gelerek, belediye başkan adaylarını toplu tanıtım töreninde açıklayacağını dile getirdi.
Ünal, “Cumhurbaşkanımız 26 Ocak’ta Gaziantep’i, 27 Ocak’ta Antalya’yı açıklayacak ve Antalya ile beraber bütün illeri açıklamış olacağız. 31 Ocak Perşembe günü bütün illerimizi Ankara’da Spor Salonu’nda toplayacağız. Orada Cumhurbaşkanımız, büyük bir tanıtım toplantısı gerçekleştirecek ve manifestomuzu okuyacak” dedi.
Gündoğmuş’ta CHP ve İYİ Parti’nin ittifakında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olarak Sultan Çetin açıklandı. AK Parti ve MHP’nin ittifak kararı aldığı seçimler için MHP’den aday adaylık başvurusu yapılmazken AK Parti’den ise Mustafa Zafer Arslan, Abdullah Sayar, Kerim Kırca resmi başvurularını gerçekleştirdi. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in de yeniden talip olduğu adaylık için hangi ismin açıklanacağı bu hafta sonu belli olacak. – Dursun Kayacı