Hastane ihalesi martta yapılacak

  Gündoğmuş'a yapılması planlanan 12 yatak kapasiteli hastanenin inşaat ihalesi mart ayında yapılacak

 

Gündoğmuş'a yapılması planlanan 12 yatak kapasiteli hastanenin inşaat ihalesi mart ayında yapılacak.

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Sağlık Bakanlığı adına Gündoğmuş ilçesinde tahsis edilen 7 bin 706 metrekarelik alana 12 yatak kapasiteli hastane yapılacağını söyledi. Hastanenin 2017-2018 yılı yatırım programına alındığına değinen Ünal Hülür, "Proje çizimi tamamlanan hastanenin inşaat ihalesi ise mart ayında gerçekleştirilecek. 1050 metrekare oturma alanı, 3 bin 143 metrekare kapalı alana sahip. Tek blok ve 4 katlı olarak planlandı. 12 yatak kapasiteli hastanede 14 poliklinik odasının yanı sıra 1070 metrekarelik otopark alanı var" dedi.
‘MÜJDE GÜNDOĞMUŞUM’
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, ilk müjdeyi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Danışmanı Mustafa İpek’in kendisine verdiğini belirterek “Çok mutluyum. Teşekkür Sayın Bakanım. Kuşağımız Ankara'da. Güzelbağ-Gündoğmuş yoluyla ilgili müjdeyi bekliyoruz. Ondan sonra ölsem de gözüm açık gitmez. Allah açılışını da yapmayı, sizlerle paylaşmayı nasip etsin” diye konuştu.
SÜMER BİLGİ VERDİ
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Gündoğmuş ilçesine kazandırılacak sağlık yatırımları ile ilgili bilgi verdi. E-3 tipi Entegre ilçe hastanesi ve 112 İstasyonu'nun 15 Mart'ta Sağlık Bakanlığı tarafından inşaat ihalesinin yapılacağını belirten Sümer, "Bin 50 metrekare alan üzerine 3 bin 143 metrekare inşaat yapılacak. İlçemize kazandıracağımız hastane ile ilçe ve mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimize en iyi sağlık hizmetini ulaştıracağız" dedi. AK Parti iktidarında vatandaşların devletin ayağına gitmediğini, artık devletin vatandaşın ayağına hizmeti ulaştırdığını belirten Sümer, "Her nerede olursa olsun her vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hizmetin şehrimize kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan'a, Antalya'mızın her zaman yanında olan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

– Hakan Er