Hedef 20'de 20

Hedef 20'de 20 Antalya'daki 13 AK Partili belediye başkanı AK Parti İl Teşkilatı'nda bir araya geldi

Hedef 20’de 20

Antalya’daki 13 AK Partili belediye başkanı AK Parti İl Teşkilatı’nda bir araya geldi. Toplantıda AK Partili belediyelerin hizmetleri değerlendirilip yerel seçimler için hazırlıklar istişare edildi. Toplantıda mevcut belediyelerin yanı sıra diğer partilerde olan 7 ilçe belediyesinin de kazanılması için strateji üzerine yoğunlaşıldı.

Antalya’daki 13 AK Partili belediye başkanı AK Parti İl Teşkilatı’nda bir araya geldi. Toplantıda AK Partili belediyelerin hizmetleri değerlendirilip yerel seçimler için hazırlıklar istişare edildi. AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse’nin de katıldığı toplantıda mevcut belediyelerin yanı sıra diğer partilerde olan 7 ilçe belediyesinin de kazanılması için strateji üzerine yoğunlaşıldı. Toplantıya Gündoğmuş’tan Mehmet Özeren, Aksu’dan Halil Şahin, Akseki’den Mustafa İsmet Uysal, Demre’den Süleyman Topçu, Elmalı’dan Ümit Öztekin, Finike’den Kaan Osman Sarıoğlu, Gazipaşa’dan Adil Çelik, Kaş’tan Halil Kocaer, Kepez’den Hakan Tütüncü, Kumluca’dan Hüsamettin Çetinkaya, Serik’ten Ramazan Çalık katıldı.


ÇAVUŞOĞLU, ALANYA’DA KONUŞTU
Ak Parti Alanya İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nın da ana konusu yerel seçimlerdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Ethem Taş, ve Milletvekilleri Mustafa Köse ve Çelik “Artık Alanya belediyecilikte Ak Parti ile buluşsun. Benim sizlerden tek isteğim budur. Bunu da Alanya için, sizler için istiyorum. Gece gündüz çalışın, iyi bir aday ve ekiple bunu başaracağız” dedi. – Vedat Uygur