Halk günü devam ediyor

Halk günü devam ediyor Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, daha önce belirli zamanlarda eski belediyede yapılan 'halk günleri' etkinliğini Ağustos ayında yeniden başlatmıştı

Halk günü devam ediyor

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, daha önce belirli zamanlarda eski belediyede yapılan ‘halk günleri’ etkinliğini Ağustos ayında yeniden başlatmıştı. Her Cuma günü, Cuma namazına kadar Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları dinleyen Özeren, halk günlerinin 7’ncisini gerçekleştirdi.

‘Her derde derman olmaya çalışıyoruz’



Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, daha önce belirli zamanlarda eski belediyede yapılan ‘halk günleri’ etkinliğini Ağustos ayında yeniden başlatmıştı. Her Cuma günü, Cuma namazına kadar Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları dinleyen Özeren, halk günlerinin 7’ncisini gerçekleştirdi. Özeren’in başkanlığındaki halk gününe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda vatandaşlar ve muhtarlar, sıkıntılarını ve taleplerini dile getirdiler. Halk gününün ardından bir açıklama yapan Özeren, “Her Cuma, sabahtan Cuma namazına kadar her gelenin derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bugün belediyeyi ilgilendiren 3 konu vardı. Diğer sorunların tamamı diğer kurumlarla ilgiliydi.
Derdi olmayan dostlarımızı da inşallah çay içmeye bekleriz” dedi. – Dursun Kayacı