HER YERDE ARANIYOR!

HER YERDE ARANIYOR! Kendisinden günlerdir haber alınamayan Kalecik Mahallesi'nden 75 yaşındaki Hasan Karaöz'ün bulunması için ATV'de program yapımcısı Müge Anlı da devreye girdi

HER YERDE ARANIYOR!

Kendisinden günlerdir haber alınamayan Kalecik Mahallesi’nden 75 yaşındaki Hasan Karaöz’ün bulunması için ATV’de program yapımcısı Müge Anlı da devreye girdi.

14 Nisan Cumartesi günü Kalecik Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden günlerdir haber alınamayan 75 yaşındaki Hasan Karaöz, hala aranıyor. Keçileri otlattıktan sonra eve gelip dışarı çıkan ve bir daha eve dönmeyen Karaöz, bölgede Akseki’den gelen komandolar, AFAD ekipleri ve mahalle sakinleri ile Jandarma arama köpekleri tarafından aranıyor. Ailesinin hayatından endişe ettiği Karaöz’ün bulunması için kayıpları bulması ve adli vakaların sırrını çözmesi ile ünlenen ATV’de program yapımcısı Müge Anlı da devreye girdi. Anlı programda Karaöz’ün kayıp haberini vererek görenlerin bildirmesini istedi.

Müge Anlı da arıyor

Gündoğmuş Kalecik Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Hasan Karaöz, 14 Nisan Cumartesi günü Kalecik Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden günlerdir haber alınamıyor.
Eşi Ayşe Karaöz, kocasının keçileri otlattıktan sonra eve geldiğini, dışarıya çıktığını, akşam olunca eve dönmeyince oğluna ve yakınlarına haber verdiğini söyledi. Oğlu Hüseyin Karaöz’ün durumu jandarmaya bildirmesi üzerine Hasan Karaöz için arama çalışması başlatıldı. Günlerdir, bölgede Akseki’den gelen komandolar, AFAD ekipleri ve mahalle sakinleri ile Jandarma arama köpekleri Karaöz’ü bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmalarında Drone da kullanılarak havadan tarama yapılıyor. Oğlu Hüseyin Karaöz, babasının cep telefonu kullanmadığını, evden kimliksiz bir şekilde çıktığı ve kendisinden haber alamadıklarını söyledi. O gün akşamında jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade eden Karaöz, “Jandarma, komanda ve AFAD ekipleri ile aramalar yapılıyor. Ancak şuana kadar bir ize rastlanmadı. Kimseyle bir sorunu yoktu. Babamın hayatından endişe ediyoruz” diye konuştu.
MÜGE ANLI: GÖREN BİLEN VARSA ARASIN
Hasan Karaöz’ün bulunması için kayıpları bulması ve adli vakaların sırrını çözmesi ile ünlenen ATV’de program yapımcısı Müge Anlı da devreye girdi. Anlı programda Karaöz’ün kayıp haberini vererek görenlerin bildirmesini istedi. Anlı şöyle konuştu: “75 yaşındaki Hasan Karaöz, eşi ve kızı ile birlikte Gündoğmuş’un Kalecik Mahallesi’nde yaşıyor. Şizofreni, ilaç kullanıyor. 14 Nisan 2018’de hayvanları otlatan eşinin yanına gidiyor. Eşine baktıktan sonra evine dönecekmiş. Evden ayakkabılarının birisini almış gitmiş. Ancak nereye gittiğini ne gören var ne de gören. Bir daha kendisinden haber alınamamış. Rahatsız ve ilaç kullanan bir beyefendi. 14 Nisan’dan beri kayıp. Ayakkabıların bir tekini giyip gittiğini söylüyor ailesi. Belki başka bir köye gitmiştir. Kendisini anlatamıyordur. Civarda bir yerde tanıyanınız, bileniniz varsa lütfen arayın. İnşallah sağ salim bulunur.” – Vedat Uygur