Hiçbir adayı desteklemiyoruz

Hiçbir adayı desteklemiyoruz Yanar ve ekibinden gündeme dair bir açıklama geldi

Hiçbir adayı desteklemiyoruz
Yanar ve ekibinden gündeme dair bir açıklama geldi.
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yanar ve arkadaşları 8 Aralık Çarşamba günü Alanya Akça Pastanesinde bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı. Yaklaşan oda seçimleri ile ilgili bazı adayların seçim çalışmaları sırasında Ahmet Yanar'ın kendisini desteklediği ifadeleri kullanılması üzerine, bir açıklama yapma gereği duyduklarını belirten Ahmet Yanar ve arkadaşları "Biz hiçbir adayı desteklemiyoruz" dedi.
ÇÖZÜM ODAKLI BİR YAKLIŞIM İZLEDİM
ALESO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yanar açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Değerli basın mensupları bilindiği üzere iki dönemdir Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetiminde görev yapmaktayım. Bu süre zarfında gerek başkan vekili gerek yönetim kurulu üyesi olarak özveriyle çalışmaya gayret ettim. Esnafımızdan bana iletilen her konuda çözüm odaklı bir yaklaşım yolunu izledim. İyi günde zor günde esnafımızın yanında olmaya çalıştım. Zaman zamanda odamız yönetiminin eksikliklerini, yanlışlıklarını bize yakışır şekildeki bir üslupla dile getirdik. Bundan dolayı zaman zaman arkadaşlarımız tarafından yanlış da anlaşıldık. Ancak asla ve asla esnafımıza açıklayamayacağımız bir yanlışın içinde olmadık. Karar verirken her zaman esnafımızın menfaatlerini öne alarak kararlarımızı verdik. "
ADAY OLMAMIZ YÖNÜNDE BÜYÜK BİR TEŞVİK VARDI
Yanar açıklamasının devamında, " Süreç bizi zaman içinde oda başkan adaylığı noktasına doğru götürdü. İlk yola çıktığım gün gibi bilincinde olduğum bir husus vardı: Odayı kimin yöneteceği değil, nasıl yönetip esnafa nasıl hizmetler üreteceği önemliydi. Bu bilinçle hareket etmeliydi herkes. Halkımızdan ,esnafımızdan aday olmamız yönünde büyük bir teşvik ve istek olduğunu gözlemledik. Arkadaşlarımızla konuyu enine boyuna değerlendirdik. Tam bu sırada talihsiz bir trafik kazası geçirdik. Tedavi ve ameliyat süreçleri geçirdim. Özellikle ayak bölgesindeki yaralanmamız hareketlerimizi kısıtladı. Ortaya çıkan bu sağlık sorunumuz ile güçlü bir seçim süreci ve ardından bir hizmet süreci ortaya koyamayacağımızı değerlendirdik. Devam kararının hem yol arkadaşlarımız için hem de esnafımız için uygun olmayacağına karar verdik .Bu noktada önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlere katılmama kararını almış bulunuyoruz. "
HİÇBİR ADAYI DESTEKLEMİYORUZ
Yaklaşan seçimlerde bütün adaylara başarılar dileyen ve esnaflar içinde hayırlı bir sonuç dileyen Ahmet Yanar ve arkadaşları son olarak şunları söyledi. " Seçim sürecinde muhtemel bazı söylentilerin önüne geçmek adına bir hususu da belirtmek isterim. Ben ve çalışma arkadaşlarım seçimlerde adaylardan birini desteklemek gibi bir karar almadık. Hiç bir adayı desteklemiyoruz . Aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Esnafımız için hayırlı bir sonuç temenni ediyoruz. Sağlığımız düzeldikten sonra esnafa hizmet yolunda kaldığımız yerden devam etmeyi ümit ediyoruz" dedi.
haber Mesut Uygur