Hizmetler Alanya'dan

Hizmetler Alanya'dan Gündoğmuş'un Köprülü Mahallesi'ne bağlı Başyayla yoluna hizmet Gündoğmuş Belediyesi yerine Alanya Belediyesi'nden geldi

Hizmetler Alanya’dan

Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’ne bağlı Başyayla yoluna hizmet Gündoğmuş Belediyesi yerine Alanya Belediyesi’nden geldi. Vatandaşlar tarafından ilçe sınırlarının dışına da hizmet götüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel takdirle karşılanırken Gündoğmuş Belediyesi eleştirildi. Haziran 2017’de de benzer bir olay yaşanmış ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren eleştirilere sosyal medyadan yazılı olarak yanıt vermişti.



KÖPRLÜ’YE HİZMET ALANYA’DAN GELDİ
Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’ne bağlı Başyayla yolunda genişletme ve düzenleme çalışmaları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından gerçekleştirildi. Başyayla sakinlerinin talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmalarla 1 kilometrelik Başyayla yolu genişletilerek asfalt için hazır hale getirildi. Yücel, nerede olursa olsun insanlara hizmet götürmeyi kendilerine görev bildiklerini belirterek, hizmet bekleyen hiçbir vatandaşı geri çevirmediklerini söyledi.
GÜNDOĞMUŞ BELEDİYESİ DUYARSIZ
Köprülü Başyayla Dernek Başkanı Alaattin Yalçın, yollarının en küçük bir yağmurda ulaşıma kapandığını anlatarak, “Başkanımız Yücel’e sesimize kulak verdiği için minnettarız” dedi. Köprülü eski Belediye Başkanı Muammer Açıkalın da Başkan Yücel’in hizmette sınır tanımadığını ancak Gündoğmuş Belediyesi ve encümenlerinin Başyayla’ya duyarsız kalmalarının üzücü olduğunu belirterek Yücel ve ekibine teşekkür etti.
ADEM BAŞKANIN YOLU AÇIK OLSUN
Alanya’nın Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal ise “Adem Başkanın hizmet alanında olmamasına rağmen yapıldı. Adem Başkanın yolu açık olsun. Allah başımızdan eksik etmesin” diye konuştu. Öte yandan Yücel, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa halkının yıllardır özlemini çektiği yayla yollarında da asfaltlama çalışmaları hızlı bir şekilde devam sürdürerek 50 km’lik Koşdavut yolunda çalışmalara başladı. 4’TE

Köprülü Başyayla’ya
Alanya’dan hizmet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’ne bağlı Başyayla yolunda genişletme ve düzenleme çalışması başlattı. Başyayla sakinlerinin talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmalarla 1 kilometrelik Başyayla yolu genişletilerek asfalt için hazır hale getirildi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Köprülü Mahallesine bağlı Başyayla sakinlerinin talepleri doğrultusunda araç ve yaya ulaşımı açısından oldukça kötü olan Başyayla yolunda çalışma başlattı. İlk olarak genişletme ve dolgu çalışması yapılan yolda çörezleme ve sıkıştırma çalışması devam etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, nerede olursa olsun hangi coğrafyada olursa olsun insanlara hizmet götürmeyi kendilerine görev bildiklerini belirterek, “Bu hizmetleri coğrafya ayrımı yapmaksızın her noktada yapmaya hazırız. Bizden hizmet bekleyen hiçbir vatandaşımızı geri çevirmeyiz. Başyayla yolunun şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. - Haber Merkezi