İLKLERİ YAŞATTI

İLKLERİ YAŞATTI Gündoğmuş'un ilk kadın kaymakamı olarak Aydın'ın Yenipazar ilçesinden atanarak Mart 2017'de göreve başlayan Nursel Karahan'ın Ordu'nun Gürgentepe Kaymakamlığı'na tayini çıktı

İLKLERİ YAŞATTI

Gündoğmuş’un ilk kadın kaymakamı olarak Aydın’ın Yenipazar ilçesinden atanarak Mart 2017’de göreve başlayan Nursel Karahan’ın Ordu’nun Gürgentepe Kaymakamlığı’na tayini çıktı. Karahan, Yenipazar ve Gündoğmuş gibi yeni görev yeri Gürgentepe’nin de ilk kadın kaymakamı oldu. Gündoğmuş’ta ilk kadın kaymakam olmasının yanı sıra vatandaşla diyalogu ile de ilkleri yaşattı.

KAYMAKAMIN TAYİNİ ÇIKTI
1 Eylül tarihli atama kararına göre Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan’ın tayini çıktı. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Karahan, Ordu’nun Gürgentepe Kaymakamlığı’nda görev yapacak. Gündoğmuş Kaymakamlığı’na ise Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır vekalet ediyor. Mart 2017’den bu yana Gündoğmuş’ta görev yapan Karahan, Aydın’ın Yenipazar ilçesinden gelmişti. Karahan, Yenipazar ve Gündoğmuş’ta gibi yeni görev yeri Gürgentepe’nin de ilk kadın kaymakamı oldu.
HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYDİ
Kaymakam Karahan, Gündoğmuş’ta görev yaptığı süre boyunca mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içinde geçirdi. Mahalle mahalle ilçeyi gezen ve vatandaşların evlerine ziyaretler düzenleyen Karahan, özellikle kadınların yakın ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen kaymakam, toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulundu. Ramazan ayında her gün bir aileye konuk olarak iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı.



Karahan’ın tayini çıktı

1 Eylül tarihli atama kararına göre Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan’ın tayini çıktı. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Karahan, Ordu’nun Gürgentepe Kaymakamlığı’nda görev yapacak. Gündoğmuş Kaymakamlığı’na ise Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır vekalet ediyor.

Cumhurbaşkanlığının 1 Eylül 2018 tarihli atama kararıyla Türkiye genelinde vali yardımcıları ve kaymakamlardan oluşan 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Atama kararına göre, Antalya’da 2 vali yardımcısı ve aralarında 7 ilçe kaymakamı değişti.
Antalya'da vali yardımcılarından Mustafa Özkaynak Menemen kaymakamlığına, Canan Baştürk Hançer Bayraklı kaymakamlığına atandı. Yerlerine ise Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu ve Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban Antalya vali yardımcısı olarak atandı.
İlçelerde ise Gündoğmuş kaymakamı Nursel Karahan Gürgentepe kaymakamlığına, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik İlkadım kaymakamlığına, Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya Şuhut kaymakamlığına, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü Ferizli kaymakamlığına, Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar Sapanca kaymakamlığına, Elmalı kaymakamı Mehmet Yüzer Türkoğlu kaymakamlığına, Korkuteli kaymakamı Erol Tanrıkulu Çay kaymakamlığına atandı.
Antalya'dan gidecek kaymakamların yerine ise şu isimler geliyor; Antalya-Kemer kaymakamlığına Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar. Korkuteli kaymakamlığına Viranşehir kaymakamı Ömer Çimşit. Kaş kaymakamlığına Doğubeyazıt kaymakamı Ulaş Akhan. Finike kaymakamlığına Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal. Gazipaşa kaymakamlığına Malatya Yeşilyurt kaymakamı Ali Sakar. Elmalı kaymakamlığına Ankara vali yardımcısı Fatih Ahmet Kurt. Konyaaltı kaymakamlığına Muğla vali yardımcısı Kamil Köten. Gündoğmuş Kaymakamlığına ise Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, vekalet ediyor.
İLK KADIN KAYMAKAMDI
Ordu’nun Gürgentepe Kaymakamlığı’na atanan Nursel Karahan, Mart 2017’den bu yana Gündoğmuş’ta görev yapıyordu. Aydın'ın Yenipazar Kaymakamlığından Gündoğmuş’a atanan Karahan 81 yıllık ilçe olan Gündoğmuş'a atanan ilk defa kadın kaymakam olmuştu. Karahan, önceki görev yeri Yenipazar’ın ve yeni görev yeri Gürgentepe’nin de ilk kadın kaymakamı oldu. – DHA

RA-1Nursel Karahan

RA-2-3Karahan, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içinde geçiriyordu.