İLLA BİR CAN MI KAYBETMEMİZ GEREKİYOR

İLLA BİR CAN MI KAYBETMEMİZ GEREKİYOR Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, 17 Nisan Pazar günü Akyarı Mahallesi'nde bulunan evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan Zeki Kurt'u kaldırıl

İLLA BİR CAN MI KAYBETMEMİZ GEREKİYOR

Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, 17 Nisan Pazar günü Akyarı Mahallesi’nde bulunan evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan Zeki Kurt’u kaldırıldığı hastanede yönetimi ile birlikte ziyaret etti.
NEDEN TUTUKLANMAMIŞ
Yaşanan olayı değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, “İlçemizde otobüs işletmeciliği yapan Zeki Kurt’un başına gelen bu olay çok üzücü. Akkyarı Mahallesine yaşayan bu şahısın raporlu biri olduğu söyleniyor. Bu şahıs hareketleri ve davranışları ile sadece Akyarı Mahallesinde bulunan vatandaşları korkutmuyor. Diğer mahallerin de bu durumdan rahatsız olduğunu biliyoruz. Kamunun düzenine ve milletin huzurunu bozan bu kişi ait olduğu yere gönderilmelidir. Akyarı mahallesinin huzurunu kaçırdığı bir çok davranış sergileyen Ömer Turgut adlı bu şahıs hakkında gerekli mercilere şikayetler gitse de kanunların boşluğundan kaynaklı bir türlü tutuklanması gerçekleşmemiştir. Gerekenin yapılması için illaki bir can mı kaybetmemiz gerekiyor. Şimdiye kadar neden tutuklanmamış.”
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Akyar'ı Mahallesi'nden Zeki kurt kardeşimiz bir dengesizin bıçaklı ağır saldırısına uğradığını söyleyen Çatalkaya, “Manavgat devlet Hastanesine kaldırılan Zeki Kurt kardeşimizi Manavgat ilçe başkanımız Hüseyin Ergen, Manavgat yönetim kurulu üyemiz Doğan Özyurt ve Gündoğmuş basın danışmanımız Ali Rıza Sönmez ile birlikte kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.”
Haber:Mesut Uygur