İMALI YANIT

İMALI YANIT Köprülü Başyayla'ya Alanya Belediyesi tarafından yol hizmeti yapılmasının ardından gelen eleştirilere Gündoğmuş Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri sosyal medyadan sıralayarak yanıt veren Öz

İMALI YANIT

Köprülü Başyayla’ya Alanya Belediyesi tarafından yol hizmeti yapılmasının ardından gelen eleştirilere Gündoğmuş Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri sosyal medyadan sıralayarak yanıt veren Özeren, Köprülü’ye hizmetin sorulması üzerine “Sağ olsun, Köprülü’nün işlerini Adem Başkanım yapıyor” dedi.



İLÇENİN GÜNDEMİ OLDU
Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi’ne bağlı Başyayla yoluna hizmetin Gündoğmuş Belediyesi yerine Alanya Belediyesi’nden gelmesi geçen hafta ilçenin bir numaralı gündemi oldu. Vatandaşlar tarafından ilçe sınırlarının dışına da hizmet götüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel takdirle karşılanırken Gündoğmuş Belediyesi eleştirildi.
PAYLAŞIMA AĞIRLIK VERDİ
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, bu gelişmelerin ardından belediye olarak yaptıkları yol hizmetlerini sosyal medyada paylaşmaya ağırlık verdi. Gelen eleştirilere gönderme yapan Özeren, yapmış oldukları hizmetleri sıralayarak “Daha yapacak çok işimiz var. Birileri konuşsun varsın, hizmete devam” dedi.
SAĞOLSUN ADEM BAŞKANIM
Mahalle mahalle asfalt, menfez kilitli taş gibi yol çalışmalarını sıralayan Özeren’e vatandaşlar hem başarılar diledi hem de yeni taleplerde bulundu. Sosyal medyadaki paylaşıma Köprülü’ye hangi hizmetlerin yapıldığı sorulması üzerine Özeren, “Sağ olsun, Köprülü’nün işlerini Adem Başkanım yapıyor” şeklinde imalı bir yanıt verdi.



Özeren: Köprülü’nün işlerini
Adem Başkanım yapıyor!

Köprülü Başyayla’da Gündoğmuş Belediyesi yerine Alanya Belediyesi tarafından yol çalışması yapılması sonrası gelen eleştirilere gönderme yapan Başkan Özeren, yapmış oldukları hizmetleri sıralayarak “Daha yapacak çok işimiz var. Birileri konuşsun varsın, hizmete devam” dedi. Sosyal medyadaki paylaşıma Köprülü’ye hangi hizmetlerin yapıldığı sorulması üzerine Özeren, “Sağ olsun, Köprülü’nün işlerini Adem Başkanım yapıyor” şeklinde imalı bir yanıt verdi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediye olarak yapmakta olan hizmetleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. Vatandaşların teşekkürlerini alan ve yeni taleplere de yanıt veren Özeren, mahalle mahalle yapılmakta olan çalışmaları listeledi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından vatandaşların talepleri doğrultusunda Gündoğmuş’un Köprülü Mahallesi Başyayla’da yol çalışması yapmıştı. Sorumluluk alanı dışında olmasına rağmen vatandaşa hizmet götüren Yücel’e teşekkür eden Köprülü eski Belediye Başkanı Muammer Açıklanın ve bazı vatandaşlar, Gündoğmuş Belediyesi’ni eleştirmişti.


Bu eleştirilerin ardından Gündoğmuş Belediyesi olarak yapılmakta olan yol çalışmalarının fotoğraflarını paylaşmaya ağırlık veren Özeren, “Daha yapacak çok işimiz var. Birileri konuşsun varsın, hizmete devam” dedi.
Özeren çalışma listesini şöyle sıraladı: Narağacı'nda asfalt, Bedan'da menfez, Çamlıalan'da kilitli taş, Çiçekoluk 'ta asfalt, Kayabükü'nde mahalle yolu, Eskibağ'da yol duvarı, Balkaya'da bahçe yolu ve ara yol, Çaltı'da mahalle yolu, Pembelik'te asfalt.
Vatandaşlardan yeni hizmet talepleri de alan Özeren, bir vatandaşın Köprülü Mahallesi’ne hangi hizmetlerin olduğunu sorması üzerine “Sağolsun Köprülü’nün işlerini Adem Başkanım yapıyor” diye yanıt verdi. – Vedat Uygur