İpar Gülü'ne yoğun ilgi

İpar Gülü'ne yoğun ilgi İncekum Kalkınma-Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen İpar Gülü ve Kültür Şenlikleri, bu yıl ikinci kez hayat buldu

İpar Gülü'ne yoğun ilgi



İncekum Kalkınma-Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen İpar Gülü ve Kültür Şenlikleri, bu yıl ikinci kez hayat buldu.
Gündoğmuş sınırı, Söbüçimen Karabuynuzlar Yaylası, keyifli bir şenliğe daha ev sahipliği yaptı. İncekum Kalkınma-Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen İpar Gülü ve Kültür Şenlikleri'ne katılım yoğundu. Etkinliğe, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Sekreteri Şafak Kuru ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenliğe adı verilen İpar Gülü’nün efsanesini anlatan İncekum Kalkınma-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Olgun, "Sizlere sadece sanatçı getirerek şarkı dinletmeye niyetimiz yok. Daha çok kültürümüze ağırlık veriyoruz” dedi ve İpar Gülü’nün efsanesini anlattı.
Kendisinin Karabuynuzlularla akraba olduğunu söyleyen Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de, "Bizim Taşkent ve Akdeniz arası bu coğrafyadan ayrılmamız mümkün değil. Ama teknoloji geliştiği için insanlar burada yaşamak istemiyor” diye konuştu.