İşçiler beklediğini alamadı

İşçiler beklediğini alamadı Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Gündoğmuş'ta ziyaretler gerçekleştirdi

İşçiler beklediğini alamadı

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Gündoğmuş’ta ziyaretler gerçekleştirdi. Gündoğmuş Belediyesi, Kaymakamlık ve köylerde ziyaretler gerçekleştiren Köse’nin, Belediyeden atılan işçilerle görüşmemesi dikkat çekti.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Gündoğmuş’u ziyaret etti. İlk olarak Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i ziyaret eden Köse, ardından da Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Köse, Gündoğmuş Kaymakamlığı’nı ziyaret ettikten sonra Gündoğmuş Müftülüğü ’nün düzenlediği “Yaz Kuran Kursları Şenliği ”ne katıldı.

GÜNDOĞMUŞ’UN MAHALLELERİNE ZİYARETLER YAPTI

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, ziyaretlerine Akyarı, Bedan, Karaköy, Kayabükü, Yeniköy ve Çamlıalan Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Köse, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.

BELEDİYEDEN ATILAN İŞÇİLER İLE GÖRÜŞMEDİ

AK Parti Milletvekili Köse’nin, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen İbrahim Aydın gibi Gündoğmuş Belediyesi’nden atılan işçiler ile de bir araya gelmesi bekleniyordu. Ancak, Köse işçiler ile bir araya gelmeden ziyaretlerini gerçekleştirerek bölgeden ayrıldı. Bu durum işçiler tarafından da tepkilere neden oldu. – Mesut Uygur

F.A.: Köse, Mehmet Özeren’i ziyaret etti.

F.A.2: Köse Bedan Mahallesi’ni ziyaret etti.

F.A.3: Vekil Mustafa Köse, Hamza Özbilgi’yi ziyaret etti.