İŞLEM TAMAM

İŞLEM TAMAM Daha önce İYİ Parti'den ilçe başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Özkan, DEVA Partisi'nin Gündoğmuş'a kurulması için görevlendirildi

İŞLEM TAMAM

Daha önce İYİ Parti'den ilçe başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Özkan, DEVA Partisi’nin Gündoğmuş'a kurulması için görevlendirildi.

ARANAN İSİM BULUNDU

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Gündoğmuş İlçe Başkanlığı için Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren’in ağabeyi Abdullah Özeren’e teklif edilmiş, ancak kardeşinin aktif siyasette bulunmasından dolayı teklifi kabul etmediğini açıklamıştı. Bu gelişme üzerine partinin ilçe teşkilatının kurulması için yeni arayışa geçen DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, aradığı ismi buldu.

ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Özkan, partinin kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirdi. Gündoğmuş’ta siyasete DEVA Partisi’nde devam etme kararı aldığını belirten Özkan, İl Başkanı Akıncı tarafından teşkilat için çalışmalara başlaması için onay aldı. Mehmet Özkan yeni kurulacak olan DEVA Partisi İlçe Teşkilatı için gazetemize açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi’nde görevlendirme tamam

Daha önce İYİ Parti'den ilçe başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Özkan, DEVA Partisi’nin Gündoğmuş'a kurulması için görevlendirildi.

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin Gündoğmuş İlçe Başkanlığı için Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren’in ağabeyi Abdullah Özeren’e teklif edilmişti.Abdullah Özeren ise her ne kadar AK Parti zihniyetinde olmasa da kardeşinden dolayı AK Parti’ye oy verdiğini ve kardeşinin aktif siyasette bulunmasından dolayı teklifi kabul etmediğini açıklamıştı. 

Bu gelişme üzerine partinin ilçe teşkilatının kurulması için yeni arayışa geçen DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, aradığı ismi buldu. İYİ Parti’den istifa eden Mehmet Özkan, partinin kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirdi. Gündoğmuş’ta siyasete DEVA Partisi’nde devam etme kararı aldığını belirten Özkan, İl Başkanı Akıncı tarafından teşkilat için çalışmalara başlaması için görevlendirdi. 

Mehmet Özkan yeni kurulacak olan DEVA Partisi İlçe Teşkilatı için gazetemize açıklamalarda bulunarak şunları şöyledi: “İYİ Parti’den ayrıldım. Yeni kurulan DEVA Partisi’nde daha verimli olacağını düşündüğüm için Gündoğmuş'ta siyasi çalışmalarımı DEVA Partisi’nde yürüteceğim. Partinin ilçe teşkilatının oluşumu için görevlendirme yetkisini DEVA Partisi İl Başkanı Süleyman Akıncı'dan aldım. Cuma günkü görüşmelerimizden kendisinin de partiyi kurmam yönündeki teklifine ve beni layık gördüğü için İl Başkanımız Akıncı'ya ayrıca teşekkür ederim. Gündoğmuşumuz için hayırlı uğurlu olsun. Gündoğmuş siyasetinde sözü olan, söz söylemek isteyen, kurulum aşamasında yönetiminde yer almak isteyen, üye olmak iseyen, mahalle temsilcisi görevi üstlenmek isteyen herkesi bu kutlu yürüyüşe davet ediyorum.”  - Mesut Uygur