Belediyeden işyeri ihalesi

Belediyeden işyeri ihalesi Gündoğmuş Belediyesi, işyerlerini kiraya vermek için ihale açıyor


Belediyeden işyeri ihalesi

Gündoğmuş Belediyesi, işyerlerini kiraya vermek için ihale açıyor. Mülkiyeti belediyeye ait Rasih Kaplan Mahallesi’ndeki işyeri, açık teklif usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale, 20 Şubat 2019 Çarşamba günü, saat 14.00’da belediye hizmet binası toplantı salonunda, belediye encümeni huzurunda yapılacak. 2’DE

İşyeri kiraya verilecek

Gündoğmuş Belediyesi, işyerlerini kiraya vermek için ihale açıyor. Mülkiyeti belediyeye ait Rasih Kaplan Mahallesi’ndeki işyeri, açık teklif usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkulün muhammen bedeli 7 bin 200 TL olarak açıklandı. Geçici teminat bedeli 216 TL olan işyeri için ihale, 20 Şubat 2019 Çarşamba günü, saat 14.00’da belediye hizmet binası toplantı salonunda, belediye encümeni huzurunda yapılacaktır.
İhaleye katılacaklar 250 TL olan şartnameyi belediye yazı işleri müdürlüğünden almaları gerekiyor. İhaleye katılabilmek için adres beyanı veya ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi Gündoğmuş Belediye Başkanlığı’ndan alınacak borcu yoktur yazısı, geçici teminatın yatırıldığına ilişkin belge, şartname satın alındığına ilişkin belge, gerçek kişi adına vekaleten ihaleye katılacakların noter tasdikli vekaletname ve imza sirkülerini ihale saatine kadar idareye vermeleri gerekiyor.