İttifak çatırdıyor mu?

İttifak çatırdıyor mu? Önceden Millet İttifakı olarak yapılması planan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ziyaretini CHP'nin tek başına gerçekleşmesi tepkilere neden oldu


İttifak çatırdıyor mu?


Önceden Millet İttifakı olarak yapılması planan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ziyaretini CHP’nin tek başına gerçekleşmesi tepkilere neden oldu. Böcek’in “Biz birlikte yaparız” sözüne rağmen CHP’lilerin İYİ Parti’yi dışlayıcı tavrı ittifakın çatırdağı yorumlarını beraberinde getirdi.


BİRLİKTE GİDİLECEKTİ
CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren ve yönetimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetler üzerine istişarelerde bulundu. Böcek’e ziyaretin CHP ve İYİ Parti olarak yapılması plandıgı ancak CHP’lilerin planda değişiklik yaparak tek başına gittikleri öğrenildi.
İYİ PARTİ’YE TAVIR
CHP içinde bazı yöneticilerin İYİ Parti’ye karşı sert bir duruşları olduğu, Gündoğmuş’ta Büyükşehir tarafından yapılan hizmetlerde İYİ Parti’nin bulunmasını istemedikleri ve daha çok kendi partilerin öne çıkmasını istedikleri, ilden bir yönetici veya yetkili geldiği zaman İYİ Parti’ye haber verilmediği ve davet edilmediği konuşuluyor.



Önceden Millet İttifakı olarak yapılması planan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ziyaretini CHP’nin tek başına gerçekleşmesi tepkilere neden oldu.


CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren ve yönetimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir tarafından ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetler konuşuldu. Belediye Başkanı Böcek, İlçe Başkanı Eren ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Eren de Böcek’e başarılar dileyerek hizmetleri için teşekkür etti.
İYİ PARTİ NEDEN YOK
Ziyarete sadece CHP heyetinin gitmesi dikkat çekti. Yerel seçimlerde İYİ Parti Adayı Sultan Çetin ile Millet İttifakı olarak giren CHP’nin yanında İYİ Partililerin bulunmaması tepkilere neden oldu. Böcek’e ziyaretin CHP ve İYİ Parti olarak yapılması plandığı ancak CHP’lilerin planda değişik yaparak tek başına gittikleri öğrenildi.
DAVET EDİLMİYORLAR
CHP’lilerin Gündoğmuş’ta Büyükşehir tarafından yapılan hizmetlerde İYİ Parti’nin bulunmasını istemedikleri ve daha çok kendi partilerin öne çıkmasını istedikleri, ilden bir yönetici veya yetkili geldiği zaman İYİ Parti’ye haber verilmediği ve davet edilmediği konuşuluyor.
BAZI YÖNETİCİLER TEPKİLİ
CHP İlçe Başkanı Eren’e sorulduğu zaman “Bir sorunumuz yok” dediği ancak bazı yöneticilerin İYİ Parti’ye karşı sert bir duruşları olduğu, diğerlerinin de bu duruşun etkisi altında kaldığını ileri sürülüyor. CHP’li bazı yöneticilerin ise bu duruma tepki olarak sözlü şekilde istifa ettikleri ancak ısrarların ardından vaz geçtikleri iddia edildi.
DESTEK AZALIYOR
Bu tür kısır çekişmelerden dolayı CHP’ye karşı olumsuz bakıldığını ve partinin desteğini giderek kaybettiği söyleyen vatandaşlar, “Bunlar bu hizmetleri paylaşamıyorlar, Gündoğmuş’u nasıl yönetecekler. Partiye güven azalıyor. Birlikte hareket etmemelerinden Millet İttifakı çatırdarken AK Parti ve MHP sorunsuz olarak Cumhur İttifakı kazanıyor.” dediler. – Mesut Uygur