İYİ'den bir eleştiri daha

İYİ'den bir eleştiri daha İYİ Parti İlçe Başkanı Çatalkaya, Başkan Gülen'in göreve geldiği günden itibaren ziyaretlerden başka bir atakta bulunmadığını söyledi. Çatalkaya, vatandaşın hizmet beklediğini dile getirdi.

İYİ’den bir eleştiri daha

İYİ Parti İlçe Başkanı Çatalkaya, Başkan Gülen’in göreve geldiği günden itibaren ziyaretlerden başka bir atakta bulunmadığını söyledi. Çatalkaya, vatandaşın hizmet beklediğini dile getirdi. Ayrıca geçtiğimiz gün gündeme gelen çimento iddialarından sonra da ,” 10 yıl yardımcılığını yaptığınız sizden önceki başkan Mehmet Özeren'i her yerde belediyenin malını çarçur etmekle suçluyorsunuz. Sayın Özeren hakkında neden Cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmuyorsunuz”? Sorusunu sordu. 

Gülen’i sosyal medya üzerinden eleştirdi

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Gülen’in, belediyenin eski yönetiminin mallarını İYİ Parti ile ortak olarak seçim çıkarları kapsamında vatandaşa verildiği iddialarının ardından Çatalkaya sosyal medya üzerinden eleştiriler yöneltti.  Çatalkaya, “10 yıl yardımcılığını yaptığın sizden önceki Başkan Mehmet Özeren'i her yerde belediyenin malını çarçur etmekle suçluyorsunuz. Sayın Özeren hakkında neden Cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Yoksa korkuyor musun” diye sordu.

İyi Parti Gündoğmuş İlçe Teşkilatı Başkanı Emir Ali Çatalkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Belediye Başkanı Ali Gülen'in yönetimine ilişkin endişelerini dile getirdi. Çatalkaya, seçimden hemen sonra ilçenin her türlü olumlu çalışmasına destek vereceklerini ancak Gülen'in vaatlerinin gerçekleşmediğini belirtti. Başkan Gülen'in, çay, şeker, çimento gibi meseleler üzerinden siyaset yaptığını ve belediyenin içini boşalttığını iddia ettiğini aktardı. Ayrıca, Gülen'in eski yardımcısıyla ilgili çelişkili açıklamalarına da değindi ve çeşitli sorular sordu. İşte Gülen ‘in açıklaması:

‘HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ İLE GÜN GEÇMEZ’

“Maalesef üzülerek belirtmek isterim ki, altın çağ vaadiyle iş başına gelen Belediye Başkanımız Sayın Ali Gülen "Çay, şeker, çimento" edebiyatı yaparak gün geçirmektedir. İyi Parti teşkilatı olarak bizim için Gündoğmuş Belediyesi "hayırlı olsun" ziyaretleri ile gün geçirilecek bir yer değildir. Bir an önce iş başına gelen yönetimin ilçenin yeniden yaşanabilir bir kent yapmak için projeler geliştirmesi en azından göçü durdurmak için istihdam ağırlıklı yatırımlara bir an önce başlaması gerekmektedir. İlçemizin hayırlı olsun ziyaretleriyle kaybedecek zamanı yoktur. Son günlerde kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinde Sayın Başkan Gülen'in "Belediyede duvar yapacak çimento yok. Çay şeker bile yok belediyenin içini boşaltmışlar. Çaycının bile çaycısı var. Resmen enkaz devraldım" gibi serzenişlerde bulunduğunu duydum. Sayın Ali Gülen'e 10 yıl yardımcısı olarak birlikte çalıştığı daha Ocak ayına kadar Belediye Başkan Yardımcısı sıfatıyla makamında millete çay ısmarladığını hatırlatıp şu soruları kamuoyu adına soruyorum.

‘NEDEN MÜDAHALE ETMEDİNİZ?’

    Dediğiniz gibi belediyenin içi boşaltıldıysa kamunun malı yağmalandıysa niye görevinizi yapmıyorsunuz.? Hemen gidip Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunup kamuya ait yağmalanan malların peşine neden düşmüyorsunuz?

    2- Madem belediyede çok işçi var çaycının bile çaycısı var. Birçoğu siz başkan yardımcısı iken işe alınmış insanlar. Neden o zaman karşı çıkmadınız?

     3- Gündoğmuş halkı sizden bahane değil hizmet üretmenizi bekliyor. Duvar yapacak çimentonuz yoksa neden almıyorsunuz. O makam yakınma yeri değil sorunlara çözüm üretme üretip geliştirme makamıdır.

    4- 10 yıl yardımcılığını yaptığın sizden önceki başkan Mehmet Özeren'i her yerde belediyenin malını çarçur etmekle suçluyorsunuz. Sayın Özeren hakkında neden Cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Yoksa korkuyor musun. İkinizin de imzası olan bazı evraklar yüzünden ifade vermekten çekindiğiniz bunun için savcılığa gidemediğiniz konuşuluyor. Bu konu da kamuoyunu aydınlatmanızı sizlerden bekliyoruz. Sayın Özeren sizin değiniz gibi bir enkaz devrettiyse belediye başkan yardımcısı olarak niye müdahale etmediniz. Sizin hiç mi sorumluluğunuz yok?” – Özlem Kaygusuz

 

İYİ’den bir eleştiri daha