İYİ Parti Belediye Başkan adayı Gürses, projelerini tanıtacak

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Gürses, projelerini tanıtacak İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Gürses, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gündoğmuş'un önümüzdeki 5 yıllık projesini tanıtmak için 17 Şubat Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir dizi tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Gürses, projelerini tanıtacak

İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Gürses, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Gündoğmuş’un önümüzdeki 5 yıllık projesini tanıtmak için 17 Şubat Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir dizi tanıtım toplantısı gerçekleştirecek.

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim hareketliliğinin artması ile birlikte adaylar da vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamada İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ali Gürses’te bir yandan ilçeyi karış karış gezerken, diğer yandan da seçim kampanyasını projelerini tanıtmak için 17 Şubat Cumartesi günü (yarın) Kültür Merkezi’nde saat 12:45’te tanıtım gerçekleştirecek. Gürses’in, “Eğitimden ulaşıma, çevreden ekonomiye, turizmden kültüre olmak üzer her alanda 5 yıl boyunca gerçekleştirecekleri ve ilçeye kazandıracakları projelerin tanıtımını yapacaklar. Gürses, sosyal medyadan ve seçim otobüsü ile yaptığı paylaşımda, bütün Gündoğmuş’luları proje tanıtım toplantısına beklediğini ifade etti. – Özlem Kaygusuz

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Gürses projelerini tanıtacak