İYİ Parti'nin Gündoğmuş iftarına muhteşem katılım

İYİ Parti'nin Gündoğmuş iftarına muhteşem katılım Gündoğmuş İYİ Parti Adayı ve Teşkilatı tarafından bugün Gündoğmuş'ta düzenlenen iftar daveti muhteşem bir katılıma sahne oldu.

İYİ Parti’nin Gündoğmuş iftarına muhteşem katılım

Gündoğmuş İYİ Parti Adayı ve Teşkilatı tarafından bugün Gündoğmuş’ta düzenlenen iftar daveti muhteşem bir katılıma sahne oldu.

İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Yönetimi, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren ve İlçe Yönetimi, Gündoğmuş Esnaf Odası Başkanı Sultan Çetin, Gündoğmuş Meclis Üyeleri, Gündoğmuş’un mevcut Muhtarları ve muhtar adayları, resmi kurumlar, vatandaşlar, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve ekibi de geldiği yüksek katılımlı bir iftar yemeğine sahne oldu.

YOĞUNLUK DIŞARILARA TAŞTI

Gündoğmuş Kapalı Pazar yerinde ramazan ayının ilk gününde iftar yemeği düzenleyen Gürses ve ekibi ramazan ayının ilk günü olmasına rağmen yüksek katılım oldu. Sadece Gündoğmuş’un resmi kurumları, vatandaşları değil, köylerden de vatandaşların katılımı dikkat çekti. Öyle ki pazar yeri içerisine kurulan masalarda yer bulamayanlar için dışarıya ekstra masalar kuruldu. Yoğunluğun dışarılara kadar taştığı gözlemlendi.

GÜRSES TEŞEKKÜR ETTİ

İftara gelen davetlileri Pazar Yerinin girişinde karşılayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Gürses, İlçe Başkanı ve yönetimi açılan iftarın ardından gelen davetliler yakından ilgilenerek iftar öncesi olduğu gibi iftar sonrası da tek tek teşekkür ederek yakından ilgi gösterdiler. Yoğun katılımdan memnun kaldığını belirten Gürses, “Siyasi bir yemek değildi kesinlikle. İnsani olarak Ramazan ayının ruhuna uygun olarak düzenlediğimiz bir iftar yemeğiydi. Bu kadar yoğun bir katılım olacağını bizde beklemiyorduk. İçeriye açmış olduğumuz masalar yetmedi. Dışarıya da masa kurmak zorunda kaldı arkadaşlar. İftar yemeğimize, gönül soframıza eşlik eden, yakından ve uzaktan gelen sevgili Gündoğmuş halkımıza ve ilçemizde görev yapan resmi kurum çalışanlarımıza katılımlarından dolayı, şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ayımız tüm İslam alemi’ne ve Gündoğmuş’umuza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. - Mesut Uygur

İYİ Parti’nin Gündoğmuş iftarına muhteşem katılım