İYİ Parti'ye güçlü transfer

İYİ Parti'ye güçlü transfer Güçbirliği Manavgat İlçe Başkanı ve MYK Üyesi, Doğa ve Tabiattan Sorumlu Genel Başkanlığı yapan Ali Rıza Sönmez bulunmuş olduğu görevlerden Ekim 18'de iftifa ederek İyi Par

İYİ Parti'ye güçlü transfer

Güçbirliği Manavgat İlçe Başkanı ve MYK Üyesi, Doğa ve Tabiattan Sorumlu Genel Başkanlığı yapan Ali Rıza Sönmez bulunmuş olduğu görevlerden Ekim 18'de iftifa ederek İyi Parti’ye geçti.

İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanlığında Cuma günü aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bir çok konu değerlendirilirken en önemli konulardan birisi de Manavgat Güçbirliği Partisi İlçe Başkanı, MYK Üyesi, Doğa ve Tabiattan Sorumlu Genel Başkanlığı görevi yapan Ali Rıza Sönmez görevlerinden itifa ettiğini ve İYİ Parti saflarına geçtiğini duyurdu. Aliraza Sönmez'in İYİ Parti'ye kaydının gerçekleştiği aylık olağan toplantısında  üyelerinde katılımıylı rozet takıldı.

“HER GÜN ÇITAMIZ YÜKSELİYOR”

İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, partisine dahil ettikleri yeni üyeler ile birlikte daha da güçlenerek yollarına devam ettiğini belirtti. Toplantı sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, "İYİ Parti olarak iki gün sonra 4. yılımızı kutlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde ilk seçimlerde iktidar olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İYİ Parti birinci parti olma yolunda adımlarla yol alıyor. Bugün milletimiz yüzünü İYİ Parti'ye dönmüş durumda. Çünkü tek çıkar yol İYİ Partiyi görüyorlar. Çiftçinin, üreticinin ve vatandaşın iflasın eşiğinde olduğunu görüyoruz. Bu nedenle katılımlar partiye her geçen gün çoğalmakta.” Diye konuştu.

“TEŞKİLATLANMA YETERLİ DEĞİLDİ”

Partisinden istifa ederek İyi Parti’ye katılan Ali Rıza Sönmez ise açıklamasınada, “Güçbirliği Partisinde Teşkilatlanmada yeterli bulmadığımdan dolayı Partiden ve bulunduğum bütün görevlerimden istifa ettim. İYİ Parti'ye geçmeyi ise fikri bütünlüğümüz ve kendi ilçeme daha iyi hizmet edebilmek için ve İYİ Parti Gündoğmuş ilçe başkanın açık net ve istikralı düşüncelerinden dolayı İYİ Partiyi tercih ettim. İYİ Partiye üye kaydım resmi olarak Cuma günü yönetim kararı ile birlikte gerçekleşti. Partide ilçe basın sözcüsü olarak yer alıyorum" dedi.

“ÖNEMLİ OLAN MEMLEKETE HİZMET”

Sönmez İYİ Parti'yi seçmesinin diğer bir sebebini ise "Önemli olan memleketimize hizmet açısından faydalı olabilmek için İYİ Parti ile yola devam diyorum. İlçemizin sorunlarını çözmek için burdayım. Yeni projler sunmak. İlçemize faydalı olabilmek için Partideki arkadaşlarımızla birlikte yola devam edeceğiz." Şeklinde açıkladı. -  Mesut Uygur

f.a.1: Ali Rıza Sönmez, Emir Ali Çatalkaya

f.a.2: İyi Parti İlçe Teşkilatı aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.