'İYİ'LER İDDİALI

'İYİ'LER İDDİALI İYİ Parti'de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifası istendi

‘İYİ’LER İDDİALI

İYİ Parti'de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifası istendi. Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağır da bu doğrultuda istifa edeceğini söyledi. Gündoğmuş’a gelen Milletvekili Feridun Bahşi de 2019’da yapılacak yerel seçimleri kazanmak için çalışacaklarını ifade etti.

GÜNDOĞMUŞ ÇIKARMASI
İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İl Başkan Yardımcısı İlhami Okutan ve 27. Dönem Antalya Milletvekili Adayı Meryem Aydoğan Gündoğmuş’a gelerek partililerle buluştu. İlçe Teşkilatı’nda vatandaşları dinleyen ve ardından esnaf ziyaretleri yapan Bahşi, 24 Haziran’da ilk kez genel seçime katılan İYİ Parti için yerel seçimlerin de çok önemli olduğunu vurguladı.
YEREL SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
Bahşi, “Birlik ve beraberlik içinde el birliğiyle en iyi sonucu almak için çalışacağız. Gündoğmuş, belediye başkanlığını kazanabileceğimiz ilçelerden birisidir. Gündoğmuş'un gücünü seçmen sayısına göre değerlendirmiyorum. Gündoğmuş Antalya siyasetini etkileyebilecek durumda olduğunun bilincindeyim. Gayretlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Gündoğmuş İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Uysal da Bahşi ve beraberindeki partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Gündoğmuş İYİ Parti ile seçmen sayısını artırmıştır. Halkımıza hizmet etmek için daha çok çalışacağız ve belediyemizi İYİ Parti ile inşallah tanıştıracağız" dedi. İYİ Partililer, Çayırözü Mahallesi’nde yangında evleri yanan vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini ilettiler. 3- 6’DA