Jandarmadan "Huzur Güven" uygulaması

Jandarmadan 'Huzur Güven' uygulaması Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri tarafından 'Huzur Güven' uygulaması gerçekleştirildi

Jandarmadan “Huzur Güven” uygulaması

Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri tarafından “Huzur Güven” uygulaması gerçekleştirildi. 124 aracın denetiminde 5 araca idari para cezası kesildi.

Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı 39-38. J. Trf. Tim K.’lıkları ve Gündoğmuş İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ile müşterek yapılan denetimler kapsamında 07-29 İl yolu Güneycik Mahallesi yol ayrımında yapılan Huzur ve Güven uygulamasında gerçekleştirildi. 124 araç ve sürücü sorgusu yapıldı. Yapılan denetimlerde araç sürücülerin bir çoğunun emniyet kemeri takmadığı görülürken, ekipler tarafından uyarılar yapıldı.  5 araca ceza kesildi. Araçlara Trafik İdari para cezası karar tutanağı uygulanmış olup toplamda 1 407 tl. olmak üzere işlem yapıldı. Jandarma ekipleri yol kontrolünün daha da sıklıkla yapmaya devam edeceklerini belirtiler. Sürücülerin direksiyon başında ve seyahat esnasında dikkatli olmaları istendi.

Haber: Mesut Uygur