Kaçak su şoku

Kaçak su şoku AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın ardından bir kaçak su tespiti de Gündoğmuş'ta yapıldı


Kaçak su şoku


AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın ardından bir kaçak su tespiti de Gündoğmuş’ta yapıldı. Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde kullanılan suyun kaçak olduğu tespit edildi. ASAT ekipleri kaçak suyun bağlantılarını iptal ederken İYİ Parti İlçe Başkanı Çatalkaya, Gündoğmuş Belediyesi ve Başkan Özeren’e sert tepki gösterdi.


Belediye tesisinde kaçak su kullanılmış


Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde kullanılan suyun kaçak olduğu tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri kaçak suyun bağlantıları iptal ederken İYİ Parti İlçe Başkanı Çatalkaya, Gündoğmuş Belediyesi ve Başkan Özeren’e sert tepki gösterdi.


AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın 2 yıl boyunca abonelik olmadan kaçak olarak su kullandığının tespit edilmesinin ardından bir kaçak tespiti de Gündoğmuş’ta yapıldı. Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde kaçak su kullandığı ortaya çıktı. Yapılan kazıda toprağın altından geçen şebeke hattından bağlantı alınarak ortaya konan musluk ile tesise su aktarıldığı anlaşıldı. Aylarca kaçak su kullanılması tepkilere neden olurken Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in durumdan haberdar olup olmaması merak edildi.


İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ


Gölet civarına giden vatandaşlar akşam sulama yapıldığını görmeleri üzerine durumu İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya'ya bildirdi. Çatalkaya da Gündoğmuş ASAT birimine konuyu iletti ve Şube Müdürü Göksel Öker ile birlikte incelemelerde bulundular. ASAT birimi kaçağın belirlendiği noktayı kepçe ile açarak kaçağın olduğunu tespit etti. Kaçak bağlantı noktaları ASAT birimleri tarafından iptal edilerek sayaca bağlantısı gerçekleştirildi.


ÇATALKAYA’DAN SERT TEPKİ


Çatalkaya, “Biz bundan 5 ay önce ASAT Şube Müdürü Göksel Öker ile birlikte ilçede bulunan Gölet kenarındaki tesisin yapılma sıralarında şantiye alanı ve belediye personelinin çalışma yaptığı yerde su kullanımındaki muslukların aboneye bağlı mı diye sorduğumuzda bizlere bağlı olduğunu söylemişlerdi. Şimdi bu musluklarda kaçak olduğu ve aylarca bu suların kaçak kullanıldığı görmüş olduk. Yetimin hakkını yiyorlar. Gündoğmuşlunun hakkını yiyorlar. Din tüccarlığı yaparak insanları kandırıyorlar. Ve bu kişiler Gündoğmuş'u kul hakkını yiyerek yapıyorlar. Bir taraftan hizmet ederlerken bir taraftan da usulsüzlük yapıyorlar. Herkes bu insanların gerçek yüzünü görmeli. Bizi gören vatandaşlar, biz taşıma tankerle kuyu suyu içtik diyorlar. Ama bu insanlar sabahlara kadar çim, çiçek, ağaç ve alandaki diğer her türlü suyun ihtiyaç olduğu yerleri kaçak sularla sulamışlar” diye konuştu. – Mesut Uygur