Gündoğmuş'u temsil edecek

Gündoğmuş'u temsil edecek 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' bilgi ve kültür yarışmasın ilçe etapları tamamlandı

Gündoğmuş’u
temsil edecek

‘Kadın Çiftçiler Yarışıyor’ bilgi ve kültür yarışmasın ilçe etapları tamamlandı. İlçe birincileri 10 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Tarım İl Müdürlüğü’nde yarı final, 20 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te ise Antalya Kültür Merkezi (AKM)’de büyük finale katılacaklar. Gündoğmuş’u ilçe birincisi olan Ayşegül Yılmaz temsil edecek.

Kadın Çiftçiler Yarışıyor
yarı final 10 Ekim’de

Kadın çiftçilerin bilgi birikimine katkı sağlamak ve aynı zamanda sosyalleşmeleri için bir ortam oluşturmak amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” bilgi ve kültür yarışmasının Aksu etabı gerçekleştirildi. Kadın çiftçi Suzan Çakır, rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti. Havva Ay ikinci, Serpil Şeviktekin ise üçüncü oldu. Birinciye 2 bin TL, ikinciye 1200 TL, üçüncüye ise 800 TL ödül verildi.
Aksu etabıyla birlikte 19 ilçenin birincisi belirlenmiş oldu. İlçe birincileri önce yarı final ardından da büyük finalde kıyasıya yarışacak. 10 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te Tarım İl Müdürlüğü’nde yarı final, 20 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te ise Antalya Kültür Merkezi (AKM)’de büyük final gerçekleşecek. Yarışmanın Gündoğmuş etabında Ayşegül Yılmaz birinci olmuştu. – Haber Merkezi