KADININ RUHU

KADININ RUHU Yüzyıllardır anlaşılamayan şeydir şu "kadın ruhu"

KADININ RUHU

Yüzyıllardır anlaşılamayan şeydir şu "kadın ruhu". Allahım bir bilene bir anlayana denk gelemedim henüz. Düşünüyorum bazen çok mu karışık diye.
Herşey son derece basit aslında ama nedense çözülemedi, bir türlü bu denklem.
Hepimizin aklına bir sürü şey gelmiştir "kadın ruhu" denilince, hele siz erkekler:) Çok mu çektiniz yoksa bu durumlardan? Sahi ömrünüzde anladınız mı hiç bu durumu ya da anlamaya çalıştınız mı? Hımmmmm çok sanmıyorum:)
Bir çoğunuz en başından "kadınları anlamak mı mümkün değil" deyip kesip atmışsınızdır konuyu.
Nasıl bir başarı bu konuya bu kadar uzak kalmak hiç anlamış değilim.
Sizi bir kadın doğuruyor, sonra büyütüyor. Zaman ilerledikçe sosyal birçok arkadaşınız oluyor o yetmiyor hayatınızda özel insanlar oluyor ve siz halen anlayamıyorsunuz bu kadının ruhunu öyle mi? Ya da işinize mi gelmiyor?
Aslında olay karışırık değil. Yapımız gereği biz kadınlar daha hassas canlılarız ama bu hassaslık güçsüzlük anlamında değil. Çok şükür herşeye yeter gücümüz ama daha ağırdır duygular bizde.
Size göre çok daha ayrıntıcıyız mesela herşeyi düşünürüz. Öylesine yaşamayız hayatı en başta aşılanmıştır bize o sorumluluk bilinci. Özen gösteririz eee tabi bizde aynı özeni görmek isteriz.
Merak etmeyin zaten size sorduğumuz soruların cevabını biz biliriz ama sizden doğruyu duymak isteriz. Çok emek verdiğimizden emek görmek isteriz. Biz önce kendimize saygı duyarız ama sizden de saygı görmek isteriz. Zaten yeter bizim kendimize, insanlara olan sevgimiz ama sevdiğimiz kadar sevilmek isteriz.
Güçlüyüzdür ve kimsenin kanatları altında olmaya ihtiyacımız yoktur ama eğer yorulursak sırtımızı dayayacak bir dağ olsun isteriz.
Yere sağlam basar bizim ayaklarımız ama düşersek elimizden tutun isteriz.
Zor değildir kadınları anlamak, siz bi başlarsanız onunda devamını biz getiririz.
Yalnız benim bahsettiğim günün sonunda hayatını, mutluluğunu bir erkeğin merhametine bırakmayan kadınlar. Ve siz erkekler böyle ruhunun şifrelerini çözmesi zor görünen o güçlü kadınlardan korkmayın. Siz, size ihtiyacı olmadığı halde sizin yanınızda olan kadınların ruhunu anlamaya çalışın.
Aksi halde ihtiyaçlar değiştikçe sizde değiştirilirsiniz:)
Ve unutmayın merhamet o ruhun kapısının ilk anahtarıdır.
Sevgilerimle...