'Burası seçim ofisi olur mu?'

'Burası seçim ofisi olur mu?' Gündoğmuş Belediyesi Senir Mahallesi Sosyal Tesis Binası, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Özeren ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in afişl


‘Burası seçim
ofisi olur mu?’

Gündoğmuş Belediyesi Senir Mahallesi Sosyal Tesis Binası, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Özeren ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’in afişleri ile donatılması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, “Kamuya ait olan yerlerin bu şekilde kullanılması ne kadar doğru. Bunlara kim dur diyecek” diye sordu. 

‘Kamuya ait bina seçim ofisi olur mu?’

Gündoğmuş Belediyesi Senir Mahallesi Sosyal Tesis Binası, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Özeren ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’in afişleri ile donatılması tepkilere neden oldu. Afişlerin bilinçli olarak içeriden yapıştırıldığını ifade eden Rasık Benlioğlu, “Senir düğün salonu ve sosyal tesis olarak iki katlı olarak vatandaşlara hizmet veriyor. Kamuya ait olan bir alanı taraflı olarak seçim ofisi şeklinde kullanılması ne kadar doğru. Belediyeye ait olan bir yerin kiralanmadan nasıl oluyor da seçim ofisi olarak kullanılıyor. Sosyal tesislerin karşısında bulunan belediyeye ait olan binanın da aynı şekilde seçim ofisi olarak kullanılması ne kadar doğru. Partinin ve başkan adayı Mehmet Özeren'in resimleri burada kullanılmış. Kamuya ait olan yerlerin bu şekilde kullanılması ne kadar doğru. Bunlara kim dur diyecek” dedi.