Karayolları çöktü

Karayolları çöktü Gündoğmuş'un Olukkoyağı mevkiinde karayollarının müteahhide verdiği yol yapım çalışması daha üzerinden bir yıl geçmeden yağan yağmurlar sebebiyle göçtü

Karayolları çöktü

Gündoğmuş'un Olukkoyağı mevkiinde karayollarının müteahhide verdiği yol yapım çalışması daha üzerinden bir yıl geçmeden yağan yağmurlar sebebiyle göçtü. Güvenlik önlemi olarak da sadece yola levha dikildi ve üzeri naylonla kapatıldı! Yolun tek şeride düştüğünü ve üç aydır herhangi bir faaliyetin olmadığını ifade eden vatandaşlar, yolun ne zaman yapılacağını sordu.
Öte yandan yol yapım çalışmaları kapsamında genişletilen Akıncabeleni mevkiinde ise istinat duvarının atılmasına rağmen üçüncü defa çökme oluştu. Yaklaşık olarak 10 köyün geçiş güzergahı olan Akıncıbeleni mevkii yolundaki bu çökmelerin vatandaşların da can güvenliğinin tehlike oluşturmaya devam etmesi tepkiyle karşılandı. Asfaltta yarım metre derinliğinde kırılma oluştuğu yolda tek şerit halinde geçişler sağlanıyor. Yaz aylarının yaklaşması ve yaylacıların sıkça kullandığı bu yol için güvenlik önlemi olarak işaret levhalarının konuşması dışında hiçbir işlem yapılmadı.