Kaymakamdan denetim

Kaymakamdan denetim Gündoğmuş Kaymakamı Tanju Çanakçıoğlu, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan genel pandemi denetimlerine katıldı ve esnaf


Kaymakamdan denetim


Gündoğmuş Kaymakamı Tanju Çanakçıoğlu, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan genel pandemi denetimlerine katıldı ve esnaf ve vatandaşlara maske takma, hijyen ve fiziki mesafe kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı.


Kaymakam Çanakçıoğlu virüs denetimine katıldı


Gündoğmuş Kaymakamı Tanju Çanakçıoğlu, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan genel pandemi denetimlerine katıldı ve Esnaf ve vatandaşlara maske takma, hijyen ve fiziki mesafa kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı.


Gündoğmuş’ta Kaymakam Tanju Çanakçıoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan korona virüs tedbirleri kapsamındaki denetimlere katıldı. Denetimlerde Kaymakam Çanakçıoğlu’na polis ve jandarma ekipleri de eşlik etti. Kaymakam Çanakçıoğlu başkanlığındaki ekip, ilçe de faaliyet gösteren iş yerlerine denetimde bulundu. Çanakçıoğlu, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek maske, mesafe ve hijyen konusunda en üst seviyede duyarlı olunması gerektiğini dile getirdi.
Denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Kaymakam Çanakçıoğlu, “Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı devletimizin almış olduğu önlemlere uymaya etmeye davet ediyorum. Kamu kurumlarımızla, esnaf odalarımızla ve belediye personellerimizin desteğiyle her türlü önlemi almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın toplum sağlığını ilgilendiren ve hayati önemi olan bilhassa sosyal mesafe ve maske kullanma hususunda hassasiyet göstermesini istiyoruz.” dedi. – Haber Merkezi