Kaymakamdan Kıbrıs Gazisi' ne ziyaret

Kaymakamdan Kıbrıs Gazisi' ne ziyaret İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, ilçenin Ormana Mahallesi'nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Selahattin Doğan'ı onurlandırmak ve destek mesajları iletmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakamdan Kıbrıs Gazisi’ ne ziyaret

İbradı Kaymakamı İsmail Demirtaş, ilçenin Ormana Mahallesi'nde yaşayan Kıbrıs Gazisi Selahattin Doğan'ı onurlandırmak ve destek mesajları iletmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Demirtaş, gazinin yaşam şartları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak, devletin sunduğu imkanları hatırlattı. Ayrıca, Kıbrıs Gazisi Selahattin Doğan'a ve ailesine her türlü destek ve yardımın devam edeceğini vurguladı. Kaymakam, devletin kapılarının daima açık olduğunu belirterek, ilçedeki vatandaşların herhangi bir konuda yardım ve destek taleplerini iletmeleri çağrısında bulundu.

BİRLİK DUYGUSU PEKİŞTİ

Selahattin Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Demirtaş'a teşekkür etti. Gazinin anılarına saygı gösteren Kaymakam Demirtaş, böylesi özel anlarda bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, ilçe sakinlerinin birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini ifade etti. – Özlem Kaygusuz

Kaymakamdan Kıbrıs Gazisi’ ne ziyaret. Gündoğmuş