Kaymakamdan turizm atağı

Kaymakamdan turizm atağı Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci, ilçe için yapacağı projeleri, Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur'a aktardı

Kaymakamdan
turizm atağı

Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci, ilçe için yapacağı projeleri, Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur’a aktardı. Ekinci, doğal güzellikleri bulunan ilçeyi turizm açısından geliştirmek için çeşitli çalışmalar yapacaklarını müjdeledi.

KAYMAKAM EKİNCİ’YE ZİYARET
Gündoğmuş Kaymakamı olarak 2018 Ekim ayından bu yana görev yapan Murat Ekinci, kendisini ziyarete gelen Gündoğmuş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mesut Uygur ve Teknik Ressam Hayrettin Yıldız’ı ağırladı. Kaymakam Ekinci, ziyarette Gündoğmuş için hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri anlattı. Ekinci, “Gündoğmuş’u çok sevdim. Üç yıllık görev sürecim işinde uyumlu bir çalışma içinde olmak istiyorum” dedi.


ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEK OLDU
Kaymakamlığın çocukluk hayali olduğunu ve bu hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Ekinci, Gündoğmuş’ta turizme yönelik projeler üretim kurumlarla uyumlu bir çalışma yürüterek ilçenin tanıtımını yapmak istediklerini ve bu doğrultuda vatandaşların tavsiyelerini dinlediklerini söyledi.
AMACIMIZ UYUMLU ÇALIŞMA
“Buradaki amacımız koltuğa oturup sabahtan akşama kadar imza atmak değil” diyen Ekinci, yerel seçimlerin ardından dışardaki Gündoğmuşlularla da bir araya gelerek onların talepleri dinleyip buradaki yaşayan Gündoğmuşlu vatandaşlar ve kurumlarla ilçede uyumlu bir çalışma içinde olmak istediklerini aktardı.
DOĞAL GÜZELLİKLER ÇOK
Ekinci, “Gündoğmuş’un çok güzel doğal güzellikleri var. Şelalesi, Kemer Köprü, Alara Çayı ve birçok tarihi ve turistik yerleri bulunuyor. Buralara günü birlik turisti nasıl çekebiliriz diye çalışmalar yapmak istiyoruz. Şehir merkezinde bulunan evlere doğal yapısını bozmadan tasarım olarak şehrin yapısına uygun güzel bir görüntü nasıl oluşturabileceğimiz şeklinde çalışmalarımız olacak” dedi.
GAZETENİN OLMASI SEVİNDİRİCİ
Ekinci, Düzce’de 3 yıl kaymakam adayı olarak görev yaptıktan sonra staj yaptığı Burdur’un Çavdır ilçesi ve Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde gazetenin bulunmadığını belirterek Gündoğmuş’ta bir gazetenin olmasının sevindirici olduğunu vurguladı ve girişimlerinden dolayı Uygur’u tebrik etti. Uygur da Kaymakam Ekinci’ye gazetenin 2017 arşivini sunarak görevinde başarılar diledi. Yıldız ise Ekinci’ye misafirperverliği için teşekkür edip Gündoğmuş için çalışmalar yapabileceğini aktardı.