'Kazanacak adayla seçime gireceğiz!'

'Kazanacak adayla seçime gireceğiz!' AK Parti Kemer Ağustos ayı genişletilmiş ilçe danışma meclisi AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Milletvekili Kemal

‘Kazanacak adayla
seçime gireceğiz!’

AK Parti Kemer Ağustos ayı genişletilmiş ilçe danışma meclisi AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Milletvekili Kemal Çelik'in katılımıyla gerçekleşti.
İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Antalya olarak çok şanslı bir şehiriz. Bugün Antalya'da 19 ilçe belediyemizin 12'sine sahibiz. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanlığı da bizde. Son seçimde Antalya'mızdan 6 milletvekili çıkardık” dedi.
Belediye başkanı aday belirleme süreci ile ilgili de teşkilatları uyaran Taş “Bizim partimizde adaylık belirleme sistemimiz bellidir. Teşkilat temayülü yapılır, kamuoyu yoklaması yapılır, biz görüşlerimizi milletvekillerimizle birlikte bildiririz genel merkeze ve son noktada Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan adayımız bu kişi der işaret eder ve bizler de milletvekillerimizle beraber tüm teşkilatlar olarak adayımızın arkasında dururuz. Adayımızı belediye başkanı yapmak için çalışırız bizim vazifemiz budur. Biz her ilçemizde kazanacağımız adayla seçimlere gireceğiz. Antalya'da benim, il teşkilatımızın tek bir hedefi var 12 olan belediye sayımızı nasıl 19 yaparım bunun hedefi var, bunun çalışması var, bizim tek derdimiz bu” diye konuştu.