'Kesin kazanırız demeyin!'

'Kesin kazanırız demeyin!' Tekrar aday olarak açıklanan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, siyasi olarak çalışmalara başladı

‘Kesin kazanırız demeyin!’

Tekrar aday olarak açıklanan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, siyasi olarak çalışmalara başladı. Ziyaretler ve toplantılar düzenleyen Özeren, seçim çalışmalarına yönelik prensipleri tespit etti. Toplantı sonrası alınan kararlarla ilgili bir açıklama yapan Özeren, “Kesinlikle rehavete kapılıp ‘Biz kesin kazanıyoruz.’ deyip pasif kalınmayacak. ‘İnşallah kazanacağız’ deyip bir tane bile olsa her oyun peşine düşülecek” dedi.



Özeren sahalara indi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından tekrar aday olarak açıklanan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, siyasi olarak çalışmalara başladı. Esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla buluşan Özeren, talep ve sıkıntıları dinleyip yeni dönem için vaatlerini anlattı.
Özeren, seçimde izleyeceği yol haritası ve strateji için de toplantılara başladı. Gençlerle bir araya gelen Özeren, seçim çalışmalarına yönelik prensipleri tespit etti.
Toplantı sonrası alınan kararlarla ilgili bir açıklama yapan Özeren, “Kesinlikle tahriklere kapılıp arbede çıkmasına sebep olunmayacak. Kesinlikle muhalefet adayını rencide edici, hakaretvari sözler söylenmeyecek. Kesinlikle rehavete kapılıp ‘Biz kesin kazanıyoruz.’ deyip pasif kalınmayacak.
‘İnşallah kazanacağız’ deyip bir tane bile olsa her oyun peşine düşülecek” dedi. – Dursun Kayacı