KILDAN İLE DEVAM

KILDAN İLE DEVAM MHP Gündoğmuş İlçe Kongresi'nde tek aday olarak çıkan Hasan Hüseyin Kıldan güven tazeledi

KILDAN İLE DEVAM

MHP Gündoğmuş İlçe Kongresi’nde tek aday olarak çıkan Hasan Hüseyin Kıldan güven tazeledi.

Antalya’da kongre sürecine tüm hızıyla devam eden MHP’de Gündoğmuş İlçe Kongresi tamamlandı. MHP Gündoğmuş İlçe kongresinde ise Hasan Hüseyin Kıldan tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kongreye MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, MHP Antalya eski milletvekili Hüseyin Yıldız ve partililerin yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’nin Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de katıldı.

Kıldan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Akseki ve Gündoğmuş ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Kongrelere Cumhur İttifakı’nın ortağı AK Parti’nin ilçe ve belediye başkanları da katılarak başkanları tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Antalya ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. 5-6 Eylül Cumartesi ve Pazar günü Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Kemer olmak üzere 4 ilçenin kongresini yapan MHP’de, Akseki ve Gündoğmuş kongreleri de gerçekleştirildi. Akseki’nin yeni ilçe başkanı Mehmet Erdemir olurken, Gündoğmuş’ta Hasan Hüseyin Kıldan güven tazeledi. Her iki kongreye de Cumhur ittifakının ortağı AK Parti’nin ilçe ve belediye başkanları da katıldı.

YENİDEN SEÇİLDİ

MHP Gündoğmuş İlçe kongresinde ise Hasan Hüseyin Kıldan tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Kongreye MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, MHP Antalya eski milletvekili Hüseyin Yıldız ve partililerin yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’nin Gündoğmuş İlçe Başkanı Ali Arslan ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de katıldı.

KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

MHP’nin ilçe kongrelerinin coşkulu bir katılımla gerçekleşmeye devam ettiğini belirten İl Başkanı Hilmi Durgun, “Kongrelerimizi kurallara riayet eden bir sorumluluk ve dava ahlakıyla gerçekleştiriyoruz. Seçilen ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarındaki dava arkadaşlarımızı kutluyorum. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” dedi.

 MERKEZDE BİR DEĞİŞİM

Öte yandan 5-6 Eylül tarihlerinde yapılan kongrelerde Muratpaşa ilçesinde Talu Bilgili, Kepez ilçesinde Mehmet Seyyar, Kemer ilçesinde Hüseyin Kara tekrardan ilçe başkanlıklarına seçilirken, eski ilçe başkanı Metin Ersoy’un aday olmadığı Konyaaltı’nda Taner Takak seçildi. – Engin Anak