Kim bunlar?

Kim bunlar? 30 Ekim Salı günü Gündoğmuş çöplüğünde meydana gelen yangın ve sonrasında bulunan belgeleri Kasım ayının ilk haftasındaki sayımızda manşetten duyurduk

Kim bunlar?

30 Ekim Salı günü Gündoğmuş çöplüğünde meydana gelen yangın ve sonrasında bulunan belgeleri Kasım ayının ilk haftasındaki sayımızda manşetten duyurduk. Haber ilçede gündem oldu. Çünkü yangının ardından yanmamış halde FETÖ yayın organı kapatılan Zaman gazetesi tarafından dağıtılan kitaplar bulunmuştu. Daha da önemlisi yangından önce görgü tanıkları iki kişinin çuval getirip yaktığını aktarmıştı. Yangının çıkış nedeninin FETÖ belgelerinin imhası olup olmadığı araştırılıyor.

Ancak yangın ve bulunan belgeler kadar vahim olanı ise bu olayın haberini yaptığımız hafta gazetemizin ilçede dağıtılmasına engel olmaya çalışmasıydı. Bu olayın haber yapılacağını öğrenen bazı çevreler gazetenin ilçe halkına ulaşmasını istememiş.

Daha önce de gazetemiz bazı haberlerden rahatsızlık duyan çevreler tarafından kısıtlanmak istenmişti. O konu çok farklıydı. Ama FETÖ gibi ülkeye kanlı darbe girişimi ile ihanet eden bir örgüt aleyhindeki haberlerden kim veya kimler, neden rahatsız olurlar?

Gündoğmuş, Antalya’nın küçük bir ilçesidir. Ama bu küçük ve şirin ilçe, ‘Ne de olsa küçük, kimse duymaz’ diye düşünen şer odaklarının kirli defterlerini kapatacağı, sümen altı edeceği ve istediği gibi at koşturacağı bir yer asla değildir.

Gündoğmuş Gazetesi olarak ilçemizin olduğu gibi başta ülkemizin çıkarlarını düşünmekteyiz. Yangının FETÖ yangını olup olmadığı araştırılırken, bu konuyu haber yaparak kamuoyuna duyuran gazetemizin engellenmesinin de FETÖ engeli olup olmadığı araştırılması gereken bir konu.

Bu konuda elde ettiğimiz tüm bilgileri asayiş ve adli mercilerle paylaşıp her iki olayın da aydınlanması için çaba sarf edeceğiz. Gündoğmuş Gazetesi olarak hiçbir çevreden çıkar beklemeden ilçemizin gelişmesi ve huzurlu bir yer olması ve halkın sesini duyurmak için çalışmaya devam edeceğiz.

-Mesut Uygur