Küllerinden yeniden doğdu

Küllerinden yeniden doğdu Antalya Valiliği himayesinde başlatılan AHENK projesi kapsamında Gündoğmuş Merkez İlkokulu öğrencileri halkoyunlarında derece elde etti

Küllerinden yeniden doğdu

Antalya Valiliği himayesinde başlatılan AHENK projesi kapsamında Gündoğmuş Merkez İlkokulu öğrencileri halkoyunlarında derece elde etti. Tahir Sarı'nın aylardır hazırladığı öğrenciler başarısı ile Gündoğmuş'u gururu oldu.

Gündoğmuş Merkez İlkokulu öğrencileri Antalya’dan derece ile döndü. Minikler takımı olarak valilik halkoyunları il yarışmalarında Antalya 3’ncüsü oldu. Okul müdürü Ali Atik elde edilen başarı sebebiyle süreçte katkı sunanlara teşekkür etti. Atik , “Ufkumuzu açan antrenörümüz Tahir Sarı ve yardımlarını esirgemeyen Tuğçe Kaya Baykuş'a, Konaklama masraflarını karşılayan Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özere, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Kıldan, öğretmenler, Hüseyin Özgür Yaman, Nuri  Erdal, Murat Atalay'a ve bizlere inanarak kilometrelerce yol alan ve stadyumun çoğunluğunu oluşturan velilerimiz ve Gündoğmuş halkına teşekkür ederiz” dedi.

Haber / Burak Eyüp Gül

Ra 1- Antalya 3'ncüsü oldu

Ra 2- Öğrenciler gururla kupalarını sergiledi