Kurumlar arası iş birliği şart

Kurumlar arası iş birliği şart Gündoğmuş Kaymakamı Çağatay Çakal, Başkan Gülen'i ziyarette bulunarak, gündeme dair ve ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kurumlar arası iş birliği şart

Gündoğmuş Kaymakamı Çağatay Çakal, Başkan Gülen’i ziyarette bulunarak, gündeme dair ve ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, Gündoğmuş’un gelişimi için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Gündoğmuş’un kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için belediyemizle iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz,” dedi. Toplantıda ayrıca, Gündoğmuş Kaymakamlığı ve Belediye iş birliğiyle hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Vatandaşların beklentileri doğrultusunda ilçenin geleceğine yön verecek adımların atılması konusunda ortak bir anlayış sergilendi.

İLÇENİN GELECEĞİ İÇİN PROJELER HAYATA GEÇMELİ

Gündoğmuş Belediyesi ile Gündoğmuş Kaymakamlığı’nın bir araya geldiği ziyarette ilçenin kalkınmasına yönelik iş birliği çalışmaları da gündeme geldi. Görüşmede, vatandaşların bugünü ve geleceğine katkı sağlayacak projeler üzerinde duruldu. Toplantıda, özellikle tarım, turizm ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere, Gündoğmuş’un ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirecek iş birliği alanları ele alındı. Her iki taraf da ilçenin kalkınması için gerekli adımları atmaya hazır olduklarını vurguladı. Görüşmede yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, ilçemizi her alanda daha ileriye taşımak için tarımda verimlilik, turizmde sürdürülebilirlik ve kültürel değerlerin korunması adına ortak çalışmalar yürüteceğiz,” denildi. –Gülay şahin

Kurumlar arası iş birliği şart