Lafı çarpıtıyor iftira atıyor!

Lafı çarpıtıyor iftira atıyor! Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan gölet ile ilgili daha önce sorular soran İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in imalı yanıtının

Lafı çarpıtıyor
iftira atıyor!

Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan gölet ile ilgili daha önce sorular soran İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in imalı yanıtının ardından sorularına devam etti ve Özeren’in sorulara cevap vermek yerine lafı çarpıtıp iftira attığını söyledi. 

‘Başkan sorulara cevap vermiyor’

Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapılan gölet ile ilgili daha önce sorular soran İYİ Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünsal, Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in imalı yanıtının ardından sorularına devam etti. Ünsal, “Geçenlerde Gündoğmuş kamuoyuna bazı sorular sordum. Amacım hiç kimseyi, hiçbir partiyi hedef almak değil, Gündoğmuş'un meseleleri ile ilgili kamuoyunu canlı tutmak, tüm tarafların dikkatli ve şeffaf olmasına, bilgilendirme ve istişarenin metot olmasına katkıda bulunmaktı. Sayın Belediye Başkanımız üzerine alınmış. Ama sorulara cevap vermemiş. Lafı çarpıtarak ‘Hizmet yapılmasın para halka dağıtılsın dediğini duyar gibiyim’ demiş. Başkanımızın soruları cevaplamasını isterdim ki hizmet mi, yatırım mı, peşkeş mi? bilelim. Sorular cevaplanamazsa peşkeş yorumu çıkar ki ‘Fakir, fukaranın, garip, gurebanın hakkını yandaşlara peşkeş çekeceğine halka dağıt’ deme hakkı doğar” dedi.
‘İFTİRAYA MARUZ KALIYORUZ’
Sorulara devam eden Bahattin Ünsal şöyle devam etti: “Bu göledin yapım anlaşmasında belirtilen kalitede değil de en ucuz membranın kullanıldığı ve kısa zamanda membranın işlevini yitirerek su kaçırdığı doğru mu? Bunun kontrolü kimin göreviydi, niçin yapılmadı? İkinci defa membran koymanın masrafını kim ödedi? Bu gölet projesi içinde kaç km. yol yapıldı? Bu yolun metresi kaça mal oldu? Neden bu kadar pahalı? Sorulara devam etmek istiyorum ama tek adam rejiminde bir şeyler söylemek, soru sormak bile sıkıntı. Hemen hizmete karşı iftirasına maruz kalıyorsunuz. Yaptığınız hangi hizmete sevinmedik? Gündoğmuş neden boşalıyor? Hizmete karşı oldukları için hizmetten mi kaçıyorlar? Bu tek adam rejiminin insanımıza verdiği sıkıntılar artık sona ermeli. Bu rejim sürdürülemez. Bir an önce iyileştirilmiş parlamenter sisteme geçmeliyiz ki milletimizin sıkıntılarına çare bulunsun”