LGS deme sınavı sonuçları açıklandı

LGS deme sınavı sonuçları açıklandı Liselere Giriş Sınavlarına hazırlık kapsamında Gündoğmuş genelindeki ortaokul öğrencileri için gerçekleştirilen 7. LGS Deneme sınav sonuçları belli oldu.

LGS deme sınavı sonuçları açıklandı

Liselere Giriş Sınavlarına hazırlık kapsamında Gündoğmuş genelindeki ortaokul öğrencileri için gerçekleştirilen 7. LGS Deneme sınav sonuçları belli oldu.

Gündoğmuş’taki ortaokul öğrencileri, Liselere Giriş Sınavları'na (LGS) hazırlık kapsamında düzenlenen 7. Deneme Sınavı'nın sonuçlarını merakla bekliyordu. Sonunda, 11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen bu önemli sınavın sonuçları açıklandı. Öğrenciler, başarılarını ve performanslarını değerlendirmek için heyecanla bekledikleri sonuçlara ulaşarak gelecekleri hakkında daha net bir fikir edinecekler. Bu sonuçlar, öğrencilerin LGS'ye yönelik çalışmalarının ne kadar verimli olduğunu gösterirken, aynı zamanda onların hedeflerine ulaşmak için hangi alanlarda daha fazla çaba göstermeleri gerektiği konusunda da önemli ipuçları sağlayacak.

İŞTE EN BAŞARILI İLK 3 İSİM

Açıklanan sonuçlara göre, Gündoğmuş’ta genel ortalama puanı 210, okul ortalama puanı ise 183 olarak belirtildi. En başarı üç isim ise; 374 puanla Zeynep Ergen, 344 puanla Hatice Akıncı ve 338 puanla Ahmet Arif Er oldu.  – Özlem Kaygusuz

LGS deme sınavı sonuçları açıklandı