Çalışmalar aralıksız sürüyor

Çalışmalar aralıksız sürüyor Gündoğmuş Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan çalışmalar devam ediyor

Çalışmalar aralıksız sürüyor

Gündoğmuş Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Özeren, Balkaya, Eskibağ, Çaltı, Köprülü, Çamlıalan, Bedan, Narağacı, Akyarı, Pembelik, Kozağacı, Karadere, Güneyyaka, Fatih, Kaplan, Çiçekoluk ve Ortaköy mahallelerinde 90 işçi, 24 araç ve iş makinelerinin çalıştığını söyledi.

Mahallelerde çalışmalar
aralıksız devam ediyor

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, yapılmakta olan hizmetleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bedan Mahallesi’nde yapılan havuzun taban betonun döküldüğünü, Korualan Mahallesi’nde Kuran Kursu onarım çalışmasının devam ettiğini, Çamlıalan’da çok amaçlı salonun yenilendiğini aktaran Özeren, “Balkaya, Eskibağ, Çaltı, Köprülü, Çamlıalan, Bedan, Narağacı, Akyarı, Pembelik, Kozağacı, Karadere, Güneyyaka, Fatih, Kaplan, Çiçekoluk ve Ortaköy mahallelerimizde 90 işçimiz, 24 aracımız ve iş makinamız fiilen çalışıyor. Şefkatli bir ana gibi bütün coğrafyaya yetişmeye çalışıyoruz. Düşünmesi bile çok güzel. Rabbim gücümüzü imkânlarımızı artırsın” dedi.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Çamlıalan’da vatandaşların taleplerine yenilerinin eklenerek imece usulü yeni kapalı alan yapılmakta olduğunu belirten Özeren, “Çamlıalan’da bir çeşme vardı, akardı. Önünde herkesin faydalandığı bir havuz vardı. Dediler ki, ‘Başkan'ım malzemesini ver, büyük bir havuz yapalım.’ Biz malzemesini temin ettik, güzel bir havuz yapıldı. Bu defa talep değişti. ‘Bize malzeme ver, buraya bir salon yapalım’. Biz malzemeyi verdik salon yapıldı. Vatandaş tekrar geldi. ‘Başkanım bu salon yazın çok sıcak oluyor. Malzemeyi ver, yazlık bir salon yapalım.’ Malzemeyi verdik. Çalışma devam ediyor. Güzel ve büyük bir salon oluyor. İşçilikten ücret talep etmeyen dostlarımıza, organize eden muhtar ve meclis üyemize teşekkür ediyorum. Allah nice hizmetleri beraber yapmak nasip etsin” şeklinde konuştu. – Hakan Er