Meclis toplandı

Meclis toplandı Gündoğmuş Belediyesi Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı belediyenin terasında yapıldı

Meclis toplandı

Gündoğmuş Belediyesi Ağustos ayı olağan Meclis toplantısı belediyenin terasında yapıldı.

Ağustos ayı gündemi belediye meclisinde boş olması gerekçesiyle Ak Parti Meclis Üyesi ve Belediye Başkan yardımcısı Ali Gülen’in verdiği önerge okundu. Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgin’e Fahri Hemşerilik belgesi verilmesini önerdi. Önerge oylamaya sunuldu. İyi Parti Meclis üyeleri önergeye hayır oyu verdi. Ak Parti Meclis üyelerinin oy çokluğu ile önerge kabul edildi. İYİ Parti Meclis üyelerinden Feyzullah Gömeç toplantıya katılmadı. Ak Parti Meclis Üyeleri toplantıya eksiksiz katılım gösterdi.

GÜNDOĞMUŞ’TA BOŞ GEÇTİ

Diğer bir önerge ise Gündoğmuş’un Güzle Mevkiinde Belediye’ye ait boş arazinin 10 yıllığına kiraya verilmesi için mecliste oylandı. Oylamaya İYİ Parti Meclis Üyeleri hayır verirken Ak Parti Meclis Üyelerinin oy çokluğu ile meclisten geçerek encümene havale edildi.

Belediye meclisi toplantısı öncesi Gündoğmuş Kaymakamı, belediyeye gelerek meclis oturumuna katıldı. Meclis üyelerinin hazır bulunduğu sırada yoklama yapılırken Gündoğmuş Kaymakamının toplantıda meclis üyeleri ile birlikte toplantının başından sonuna kadar eşlik ettiği görüldü.

Gündoğmuş Kaymakamına Fahri Hemşerilik belgesi verilmesinin oylanması bitiminde, Kaymakam Hamza Özbilgi, İYİ Parti Meclis Üyelerinin hayır oyu vermesi üzerine Kaymakam Özbilgi, “Bilal Arslan’a bakarak, Bilal Bey şok oldum” dedi.

Meclis toplantısı yaklaşık 10 dakika sürdü. Meclis toplantısı sonrası belediye işçileri hakkında görüşme yapmak üzere, Kaymakamın ve Ak Parti Meclis üyelerinin de katılacağı toplantıya geçildi. – Mesut Uygur