Menderes Türel'e tepkiler yağdı

Menderes Türel'e tepkiler yağdı Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'in yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdüğü sırada eski belediye başkanı Türel'in kendi döneminde yaptığı hizmetleri paylaşması tepki ç

Menderes Türel’e tepkiler yağdı

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdüğü sırada eski belediye başkanı Türel’in kendi döneminde yaptığı hizmetleri paylaşması tepki çekti. Tepkilerde zamanlamanın uygun olmadığı vurgulanırken Türel, bir açıklama yaparak paylaşımının çarpıtıldığını söyledi.

BÖCEK’İN DURUMU CİDDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Covid-19 nedeniyle yatırıldığı özel hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. Akciğerlerindeki hasar nedeniyle doktorları tarafından tedbir amaçlı uyutulan Böcek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Eski belediye başkanı AK Partili Menderes Türel’in paylaşımı ise tepki çekti. Türel, Böcek’in tedavisi sürdüğü sırada, kendisinden önceki dönem ile başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri karşılaştıran bir tweet paylaştı. Türel’in bu paylaşımına altına tepki dolu mesajlar atıldı.

TÜREL’DEN AÇIKLAMA

Tepkilerin yoğunlaşması üzerine bir açıklama metni yayınlayan Türel, paylaşımının Böcek ile hiçbir ilgisinin olmadığını, konunun çarpıtıldığını belirtti. Türel, “Kimse Muhittin Böcek’in sağlık sorunları üzerinden siyaset yapmasın” diyerek Böcek’e bir kez daha Allah’tan şifa diledi. 5’te

Ra-1

Belediye başkanlığı yaptığı iki dönemde yapılan hizmetleri paylaşan Türel’e tepkiler yağdı

RA-2

Menderes Türel

RA-3

Muhittin Böcek, akciğerlerindeki hasar nedeniyle tedbir amaçlı uyutuluyor.