Meşhur terziyi ziyaret etti  

Meşhur terziyi ziyaret etti   MHP Milletvekili Kemal Çelik, başkan adayı Gülen ve ekibi ile birlikte Gündoğmuş'un ünlü terzisi Mahmut Tekin'i ziyaretinde övgü dolu sözler söyledi. 

Meşhur terziyi ziyaret etti  

MHP Milletvekili Kemal Çelik, başkan adayı Gülen ve ekibi ile birlikte Gündoğmuş’un ünlü terzisi Mahmut Tekin'i ziyaretinde övgü dolu sözler söyledi. 

 

‘Belediye başkanlığını hak etmişsin’

MHP Milletvekili Kemal Çelik, teşkilat üyeleri ve Gündoğmuş Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Gülen ile birlikte esnafları ziyaret etti. Çelik, Meşhur Terzi Tekin’i ziyaretinde Gülen’e “Sen başkanlığı hak etmişsin” diyerek övgü dolu sözler söyledi.

MHP Milletvekili Kemal Çelik, beraberinde MHP ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte Gündoğmuş'ta esnafları ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, unutulmaya yüz tutmuş esnaflardan Terzi Mahmut Tekin'i ziyaret eden Çelik, Cumhur İttifakı adayı Ali Gülen ile birlikte geçmişe dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

GÜLEN’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Vekil Çekil, “Eski teknolojiden daha kullanışlı.” Dediği Gündoğmuş’ta nam salmış ütüye adeta hayran kaldı. Bu esnada Çelik, Gülen’e burada elbise diktirip diktirmediğini sordu. Gülen de kendisinin bekçi olduğu ve vekilin kaymakam olduğu dönemlerde diktirdiğini söyledi. Ardından Vekil Çelik, “Başkanım sen bekçilik yapmışsın, muhtarlık yapmışsın, belediye başkanlığı yapmışsın. Artık maşallah belediye başkanlığını haketmişsin” diyerek Gülen’e övgü dolu sözler sarf etti. Ziyaret sırasında Terzi Mahmut Tekin ile yapılan sohbet, geçmişe dair anıları canlandırarak keyifli bir atmosfer oluşturdu.

ESNAFLARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI

Gündoğmuş esnafını ziyaret eden heyet, esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Kemal Çelik, esnafların sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve Gündoğmuş'un daha da gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti. – Özlem Kaygusuz

Meşhur terziyi ziyaret etti