O fotoğrafa tepki

O fotoğrafa tepki İYİ Parti Adayı Sultan Çetin'i destekleyen MHP'li Mustafa Kemal Yüksel, 5 Mart 2015'te MHP İlçe Teşkilatı'nın belediye tarafından tahliye edilmesini hatırlatarak, şuanda Cumhur İttif


O fotoğrafa tepki

İYİ Parti Adayı Sultan Çetin’i destekleyen MHP’li Mustafa Kemal Yüksel, 5 Mart 2015’te MHP İlçe Teşkilatı’nın belediye tarafından tahliye edilmesini hatırlatarak, şuanda Cumhur İttifakı kapsamında AK Partili Belediye Başkanı Özeren’in fotoğrafının MHP İlçe Teşkilatı’na asılmasına sert gösterdi.

MHP’deki Özeren fotoğrafına tepki!

Sosyal medyadan 31 Mart yerel seçimleri üzerine açıklamalarda bulunan Mustafa Kemal Yüksel, kendisinin MHP’li olduğunu ve oyunu İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’e vereceğini söyledi. Yüksel, “Ölene kadar MHP’li olacağım ve Gündoğmuş’ta MHP’nin onuru ve şerefi için oyum Sultan Çetin Başkana. Gündoğmuş MHP tabanı Sultan Çetin diyor” dedi. AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’na da tepki gösteren Yüksel, AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i de eleştirdi. Yüksel, MHP İlçe Teşkilatı’na Özeren’in fotoğrafının asılmasına sert çıkarak 5 Mart 2015’te MHP İlçe Teşkilatı’nın belediye tarafından zorla tahliye edilmesini hatırlattı. Yüksel, “MHP’nin kapısını kazma ile kırıp başına yıkan bir şahsın resmi o yıktığı ilçe binasına asılmış. Tarih hiç bir zaman böyle ahlaksız bir olayı kaydetmedi. Bir parti seçmenlerini temsil etmesi için onurlu, gururlu, şerefli olması lazım. MHP gün gelecek şerefini ayaklar altına alanlardan, işgal edenlerden elbet kurtulacaktır. MHP’nin levhası 2 kere indirildi. Birini Kenan Evren indirdi, birini Mehmet Özeren indirdi. Çakal olan unutur, kurt olan unutmaz” ifadelerini kullandı.
TAHLİYE İŞLEMİ NASIL OLMUŞTU?  
5 Mart 2015’te 1999 yılından bu yana MHP İlçe Teşkilatı olarak kullanılan belediye mülkü bina belediye görevlilerince zorla tahliye edilmişti. Sabah erken saatlerde binada hiçbir görevlinin olmadığı esnada belediye görevlileri, zabıta ekipleri ve polisler eşliğinde tahliye işlemini gerçekleştirmiş ve yapılan tahliye sonrası partiye ait resmi evraklar, yazışmalar ve demirbaşlar pasaj olarak kullanılan bir yere yığılmıştı.
Dönemin MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, “Kira borcumuz yok. Mahkeme kararı yok. Belediye Başkanının yapmış olduğu tam bir rezilliktir. Sanki terör mağarası basarcasına hiçbir partilimizin olmadığı esnada partimizin kapısını zorla açarak içeri girilmesi, eşyalarımızın ulu orta bir yere yığılması, resmi evraklarımızın, gizli yazışmalarımızın halka açık bir alana bırakılması zorbalığın geldiği boyutu görmek için yeterlidir” demişti.
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ise MHP İlçe Teşkilatı'nın belediyeye ait olan mülkiyeti hukuksuz olarak işgal ettiğini savunarak MHP İlçe Teşkilatı’nın 4 yıldır kira ödemediğini ve söz konusu bina için açılan ihaleye katılmadıklarını söylemişti.