Milletin parası çarçur ediliyor

Milletin parası çarçur ediliyor İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Emir Ali Çatalkaya, göledin yanında bulunan ve kaderine terk edilen çimentoların kime ait olduğunu sordu

Milletin parası
çarçur ediliyor

İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Emir Ali Çatalkaya, göledin yanında bulunan ve kaderine terk edilen çimentoların kime ait olduğunu sordu. Çatalkaya, “Çimentoların birçoğu kullanılamaz hale gelmiş. Vatandaşın parasının buralarda çarçur edilmesine anlam veremedik” dedi. 

Bu çimentolar kimin?

İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Emir Ali Çatalkaya, göledin yanında bulunan ve kaderine terk edilen çimentoların kime ait olduğunu sordu. Yaklaşık 3 aydır gölet kenarında duran 500 torbaya yakın çimentoların üzerinin naylonla örtüldüğünü ancak fırtınalı yağmurda açılarak ıslandığını söyleyen Çatalkaya, konuyu Antalya Büyükşehir Belediye Birimi’ne bildirdiklerini söyledi. Büyükşehir biriminin de Gündoğmuş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gülen’i aradığını, bunun üzerine ise belediyenin üzerini örttüğünü öğrendiklerini ifade eden Çatalkaya, “Çimentoların birçoğu kullanılamaz hale gelmiş. Vatandaşın parasının buralarda çarçur edilmesine anlam veremedik. İşin garip tarafı bu çimentoların kime ait olduğu da belli değil. O zaman bu malzeme kimin? Üzerinin örtülmesi için belediyenin çıkardığı bir işçiyi kullanması ne kadar doğru? Başına bir şey gelse sorumluları kim olacak? Belediye ne yapmaya çalışıyor?” dedi.