Milli Eğitim, maaş promosyon anlaşmasını imzaladı

Milli Eğitim, maaş promosyon anlaşmasını imzaladı Gündoğmuş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası Manavgat Sanayi Şubesi ile gerçekleştirdiği Maaş Promosyon anlaşmasını duyurarak, tüm personeline yönelik önemli bir ödeme sürecinin başladığını bildirdi.

Milli Eğitim, maaş promosyon anlaşmasını imzaladı

Gündoğmuş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası Manavgat Sanayi Şubesi ile gerçekleştirdiği Maaş Promosyon anlaşmasını duyurarak, tüm personeline yönelik önemli bir ödeme sürecinin başladığını bildirdi.


Gündoğmuş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yapı Kredi Bankası Manavgat Sanayi Şubesi ile Maaş Promosyon anlaşmasını imzalayarak, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren 3 yıl süreyle devam edecek olan anlaşma kapsamında tüm personeline bir defaya mahsus 30.000 TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Sözleşme örneğinin okul/kurum müdürlüklerine gönderildiği belirtilirken, hesap açma işlemlerinin 12 Mart 2024 tarihi itibarıyla tamamlandığı ve bu ay maaşların 15 Mart 2024 tarihinde Yapı Kredi Bankası hesaplarına yatırılacağı ifade edildi. Ayrıca, promosyon sürecinde emeği geçen tüm paydaşlara ve Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü'ne teşekkür edildiği belirtildi. – Özlem Kaygusuz

Milli Eğitim maaş promosyon anlaşmasını imzaladı maaş promosyon anlaşmasını imzaladı